Bliv godt hørende - og spar penge, når du køber dit høreapparat i Dansk HøreCenter

Som medlem af Ældre Sagen sparer du penge ved køb af høreapparat og tilbehør gennem Dansk HøreCenter - og derudover får du helt eksklusivt en GRATIS, udvidet Tryghedsaftale med i købet, så du er tryg, hvis uheldet er ude. Samarbejdet træder i kraft den 1. april 2023. 

Fordele for dig, der er medlem af Ældre Sagen:

  • 12% rabat på egenbetaling ved køb af høreapparat
  • 15% rabat på alt tilbehør til dit høreapparat - f.eks. tørreboks og TV-link 
  • GRATIS udvidet Tryghedsaftale

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner. 


 

Få det optimale ud af livet med god hørelse

Som kunde i Dansk HøreCenter får du personlig og professionel rådgivning fra hørespecialister, der lytter til dig og dine ønsker.

Du får en skræddersyet høreløsning, der giver dig det optimale ud af livet. 

Vi tilbyder altid en gratis høretest - og viser det sig, at du har et høretab, kan du gratis og uforpligtende låne et høreapparat i 30 dage.

Vi har høreapparater i alle prisklasser, og du kan vælge frit blandt et stort udvalg af GN's topmoderne høreapparater med den nyeste teknologi og den bedste lydoplevelse.

Få det optimale ud af livet med Dansk HøreCenter og Ældre Sagen
Få det optimale ud af livet med Dansk HøreCenter og Ældre Sagen

 

Som medlem af Ældre Sagen, får du en udvidet tryghedsaftale hos Dansk HøreCenter - helt eksklusivt!
Som medlem af Ældre Sagen, får du en udvidet tryghedsaftale hos Dansk HøreCenter - helt eksklusivt!

Udvidet Tryghedsaftale - helt eksklusivt

Eksklusivt for Ældre Sagens medlemmer får du en GRATIS udvidet Tryghedsaftale med, når du køber et høreapparat hos Dansk HøreCenter.

Det betyder Tryghedsaftalen for dig: 

Er du uheldig at tabe eller ødelægge dit høreapparat, kan du få erstattet dit høreapparat mod betaling af selvrisiko på kun 500 kr. pr. apparat.

Du kan gøre brug af den udvidede tryghedsaftale i alt to gange pr. øre inden for fire år fra købsdatoen under forudsætning af, at du stadig er medlem af Ældre Sagen.

5 gode grunde til at vælge Dansk HøreCenter

Den nyeste teknologi

Ekspertrådgivning

30 dages uforpligtende prøveperiode

Ældresagen

Gratis udvidet Tryghedsaftale

Landsdækkende service

Vi oplever sammen. Vi hører sammen

Vi mennesker trives bedst, når vi er en del af fællesskabet. Når vi griner sammen, taler sammen og deler vores oplevelser med dem, vi holder at. Det gør os gladere og højner vores livskvalitet. 

Hos Dansk HøreCenter hjælper vi dig ikke bare med at høre bedre, så du kan forstå, hvad der bliver sagt. Vi hjælper dig med at få mere overskud i hverdagen, så du kan være til stede i nuet.

Vi mener, at ingen skal stå alene med et høretab. Så hos Dansk HøreCenter er du en del af et landsdækkende fællesskab, der altid er klar til at hjælpe dig med at høre godt, så du kan høre til. 

Vi er med dig hele vejen. Livet er lidt sjovere, når vi hører sammen.

Prøv et høreapparat gratis og uforpligtende i 30 dage Bestil en høretest

Kundeudtalelse:

Det første jeg lagde mærke til, da jeg fik mine høreapparater var, at nu kunne jeg høre fuglene kvidre, når jeg gik en tur. Jeg havde ikke lagt mærke til, at de lyde var forsvundet, men da de var tilbage igen, fandt jeg ud af, hvor stille der egentlig var blevet omkring mig. På mit arbejde kan jeg mærke, at jeg nu bedre kan bidrage til møderne. Det har gjort mig gladere i min hverdag. Både derhjemme og på mit arbejde.

Allan Bo Christensen

Læs Allans historie