Dansk HøreCenter

Aarhus

Få en høretest og tilpasninger i trygge omgivelser.

OBS - Afdelingen er midlertidigt lukket

Vi henviser til vores nærliggende afdelinger i Risskov og Viby J 

Telefontid

Midlertidigt lukket
Ring alle hverdage kl. 8.30-14.00 for at bestille tid i Risskov eller Viby J

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og senest inden for 3 hverdage.

Adresse

Rådhuspladsen 5, 1. sal

8000 Aarhus

Få en gratis høretest
- og prøv et høreapparat helt uforpligtende i 30 dage

Velkommen til Danmarks mest serviceorienterede hørecenter. Vi fokuserer altid på at levere høj kvalitet og grundig rådgivning, så du får den bedste hjælp til dine udfordringer. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra en høretest over valg af høreapparater til beskyttelse af din hørelse i form af ørepropper og høreværn.

Ved at vælge Dansk Hørecenter får du rådgivning fra hørespecialister, der lytter til dig, samt kvalitetsprodukter i alle priskategorier. Vi har altid 4 års garanti på høreapparater, så din investering er sikker hos os.

Du og din hørelse er i trygge hænder hos Dansk HøreCenter.

 

Kundernes bedømmelse af Dansk HøreCenter er Fremragende

Sådan finder du os

Dansk HøreCenter i Aarhus C ligger centralt placeret på Rådhuspladsen 5, 1. sal – lige i centrum af Aarhus.

Vores hørecenter ligger på 1. sal ovenpå Alexandra Blomster. Du finder indgangen mellem Alexandra Blomster og den tidligere Sahva butik. Der er en stolelift op til elevatoren til 1. sal, hvis dette er nødvendigt.
OBS: kan du ikke komme ud af din kørestol, henviser vi til vores hørecenter i Viby Centeret på Viby Ringvej eller vores hørecenter i Risskov på Nordre Strandvej 136.

Med placeringen på Rådhuspladsen betyder det, at du nemt kan komme til dit hørecenter med bus, rutebil eller tog. Er du i bil, kan du parkere i et af de mange P-huse i området – fx i Sallings P-hus.

OBS: afdelingen holder midlertidigt lukket. Vi henviser til vores afdeling i Risskov og Viby J.

Har du besøgt vores afdeling, vil vi sætte stor pris på din anmeldelse.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe på 70 230 560.

Kontakt os

Jeg er så glad for, at jeg gik ind til Dansk HøreCenter. Servicen er helt i top, og de har virkelig lyttet til mig og mine behov. Her føler jeg mig rigtig godt tilpas, og der er altid en meget venlig tone. Jeg ville ønske, jeg havde fået høreapparater tidligere. Jeg vil anbefale alle, der lever med nedsat hørelse; gør noget ved det.

Bodil Andersen

Læs Bodils historie

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest