Dansk HøreCenter servicerer dig

Vær opmærksom på forholdsreglerne i vores hørecentre

Alle vores hørecentre opfylder gældende forholdsregler for COVID-19. Når du kommer til os, kommer du derfor altid til et sted, hvor der er ekstraordinært fokus på god hygiejne, værnemidler og rengøring. Du kan derfor føle dig tryg, når du skal have foretaget en høretest og/eller andre services. Husk visir eller mundbind - samt et gyldigt coronapas. 

OBS: der er begrænsning på antal personer, der kan opholde sig i hørecentret ad gangen. Derfor opfordrer vi til, at pårørende bliver hjemme, med mindre andet er aftalt på forhånd.

 

Sprit af

Når du ankommer, beder vi dig om at afspritte dine hænder - eller alternativt benytte vores engangshandsker. Vi sørger for at rengøre og afspritte efter hver kunde.

 

Hold afstand

Vi forsøger så vidt muligt at holde afstand, men ellers vil vores audiologister benytte sig af professionelle værnemidler. Vi vil også bede dig om, at du selv tager høreapparaterne af og på, men vi hjælper dig selvfølgelig, hvis det er nødvendigt.

 

Hvad skal du gøre? 

  • Ring til os på 70 230 560 mellem kl. 8.30-14.00 på hverdage for at aftale en tid. 
  • Mød ikke op i hørecenteret uden at dette er aftalt på telefon, og mød kun op til åben service, hvis du har behov for det.
  • Husk visir eller mundbind - samt et gyldigt coronapas, når du kommer i dit hørecenter.

 

Få løst dit behov hjemmefra 

Har du behov for rådgivning vedr. indstillingerne på dine høreapparater, er det muligt at få en konsultation via telefonen. Anvender du høreapparat af en bestemt typeanbefaler vi at lave justeringerne direkte i dine apparater online – da det er lettere for dig hjemmefra (klik her for mere information).  

Ring på 70 230 560, så vil vi hjælpe dig.  

 

Bestilling af batterier

Du kan bestille batterier til dit høreapparat online. Vi gør opmærksom på, at det er Oticon, der i Danmark distribuerer batterier til alle typer af høreapparater. Det betyder, at selvom dit høreapparat er af mærket Beltone, GN Resound eller Interton kan du også bestille gratis batterier her:  Klik her.

 

Mød ikke op med symptomer 

Har du en aftale hos os, er du syg eller oplever du et eller flere symptomer, der er identiske med symptomer på Corona-virus, skal du kontakte os på 70 230 560 for at flytte din aftale, så vi alle passer på hinanden. Der er ikke adgang i vores hørecentre, før du har været symptomfri i minimum 48 timer og kan fremvise gyldigt coronapas.

 

Brug mundbind eller visir, når du besøger os - og husk gyldigt coronapas

Du kan trygt komme på besøg i dit lokale hørecenter. Når du har en aftale, skal du dog huske at bruge mundbind eller visir og og fremvise gyldigt coronapas. Din audiologist vil også bære mundbind og have gyldigt coronapas. 

Vær ekstra opmærksom på dine høreapparater, når du bruger mundbind, da der er øget risiko for at tabe dine høreapparater, når du tager mundbindet af. Vi anbefaler klart, at du som høreapparatbruger generelt bruger visir i stedet for mundbind. Et visir kommer ikke i samme grad som et mundbind i tæt kontakt med dine høreapparater bag øret. Læs mere her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i trygge omgivelser.
OBS: der er begrænsning på antal personer, der kan opholde sig i hørecentret ad gangen. Derfor opfordrer vi til, at pårørende bliver hjemme, med mindre andet er aftalt på forhånd.

Kære kunde Du har mulighed for at hjælpe dig selv, hvis du har behov for hjælp til dit tilbehør eller dine apps. Klik dig videre til siden her og få hjælp. Du kan også ringe til os på 70 230 560, så vil vi vejlede dig. Læs mere