Dansk HøreCenter servicerer dig

Vær opmærksom på forholdsreglerne i vores hørecentre

Alle vores hørecentre opfylder gældende forholdsregler for COVID-19. Når du kommer til os, kommer du derfor altid til et sted, hvor der er ekstraordinært fokus på god hygiejne, værnemidler og rengøring. Du kan derfor føle dig tryg, når du skal have foretaget en høretest og/eller andre services.

 

Sprit af

Når du ankommer, beder vi dig om at afspritte dine hænder - eller alternativt benytte vores engangshandsker. Vi sørger for at rengøre og afspritte efter hver kunde.

 

Hold afstand

Vi forsøger så vidt muligt at holde afstand, men ellers vil vores audiologister benytte sig af professionelle værnemidler. Vi vil også bede dig om, at du selv tager høreapparaterne af og på, men vi hjælper dig selvfølgelig, hvis det er nødvendigt.

 

 Nyd kaffen hjemme

Normalt byder vi gerne på en kop kaffe eller te, men af hygiejnemæssige årsager, er der ingen servering i øjeblikket.

 

Hvad skal du gøre? 

  • Ring til os på 70 230 560 mellem kl. 8.30-14.00 på hverdage for at aftale en tid. 
  • Mød ikke op i hørecenteret uden at dette er aftalt på telefon, og mød kun op til åben service, hvis du har behov for det.

 

Få løst dit behov hjemmefra 

Har du behov for rådgivning vedr. indstillingerne på dine høreapparater, er det muligt at få en konsultation via telefonen. Anvender du høreapparat af en bestemt typeanbefaler vi at lave justeringerne direkte i dine apparater online – da det er lettere for dig hjemmefra (klik her for mere information).  

Ring på 70 230 560, så vil vi hjælpe dig.  

 

Bestilling af batterier

Du kan bestille batterier til dit høreapparat online. Vi gør opmærksom på, at det er Oticon, der i Danmark distribuerer batterier til alle typer af høreapparater. Det betyder, at selvom dit høreapparat er af mærket Beltone, GN Resound eller Interton kan du også bestille gratis batterier her:  Klik her.

 

Mød ikke op med symptomer 

Har du en aftale hos os, er du syg eller oplever du et eller flere symptomer, der er identiske med symptomer på Corona-virus, skal du kontakte os på 70 230 560 for at flytte din aftale, så vi alle passer på hinanden. Der er ikke adgang i vores hørecentre, før du har været symptomfri i minimum 48 timer. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i trygge omgivelser.

Kære kunde Du har mulighed for at hjælpe dig selv, hvis du har behov for hjælp til dit tilbehør eller dine apps. Klik dig videre til siden her og få hjælp. Du kan også ringe til os på 70 230 560, så vil vi vejlede dig. Læs mere