Det indre øre har mere end 500 mio. år på bagen
Det indre øre hos os mennesker har mere end 500 mio. år på bagen. Og så der er faktisk en mening med ørenes placering for vores overlevelse.
Mundbind er blevet en følgesvend, når vi bevæger os ud i offentligheden. Men som høreapparatbruger kan det være en udfordring, for brug af mundbind og høreapparat går ikke altid hånd i hånd, da der er øget risiko for at tabe apparatet, når mundbindet tages af.
Heldigvis har vi nogle gode råd til, hvordan du passer godt på dine høreapparater og føler dig tryg i en Corona-hverdag.
Vi anbefaler, at du som høreapparatbruger anvender et visir i stedet for mundbind. Et visir kommer ikke i samme grad som et mundbind i tæt kontakt med dine høreapparater. Derfor kan det være en fordel for dig at bruge visir, så du ikke går rundt og bekymrer dig.
Visiret skal være af den type, som ikke fastgøres bag øret, men rundt om hovedet. Det er let at tage på og tage af uden at komme i kontakt med dit høreapparat bag øret.
Foretrækker du mundbind, så kan du bruge det, uden at mundbindet fastgøres bag øret og derfor ikke generer dine høreapparater. Der er flere måder at gøre det på:
Husk altid, at mundbindet skal dække mund og næse - og sidde så stramt som muligt.
Vi henviser til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor du kan læse om håndteringen af mundbind.
Der er forskellige løsninger, hvis du er så uheldig at miste dine høreapparater.
Når du investerer i høreapparater hos Dansk HøreCenter for at få den bedste livskvalitet anbefaler vi altid, at du tilvælger Lyt til Livet PLUS. Med denne serviceaftale får du blandt andet en ekstra sikkerhed, hvis du mister dit høreapparat eller det ødelægges. Så kan du ved betaling af en selvrisiko få nye apparater. Dette er blot én af de mange fordele, som skaber ekstra tryghed for dig som høreapparatbruger hos Dansk HøreCenter.
Læs mere om Lyt til Livet PLUS her, eller kontakt vores Kundecenter på telefon 70 230 560 alle hverdage kl. 8:30-14:00.
Har du et høreapparat af mærkerne Beltone, ReSound og Interton, anbefaler vi, at du downloader og bruger vores app, som hører til apparatet. Via app’en kan det være lettere at lokalisere, hvilket område dit høreapparat er i, hvis det er blevet væk. Du kan læse nærmere om, hvilke høreapparater og smartphones, der kan forbindes med den relevante app og få hjælp til at sætte ”find mit høreapparat” op. Det kan du gøre her:
Mister du dit høreapparat, så kan Danmarks Civile hundeførerforening ofte hjælpe dig med at finde det igen. Se nærmere her.
Pas godt på dig selv, hinanden og høreapparaterne – for livet er lidt sjovere, når vi hører sammen.
God livskvalitet hænger sammen med god hørelse. Du kan gøre meget selv. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips, råd og spændende historier direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet.
Kender du en, der også kunne have glæde af at læse denne artikel, så del endelig
– knapperne til formålet finder du herunder:
Det indre øre hos os mennesker har mere end 500 mio. år på bagen. Og så der er faktisk en mening med ørenes placering for vores overlevelse.
Det kan desværre være en stor udfordring at følge med i julesnakken og få alle julens skønne detaljer med, hvis du bare har en smule nedsat hørelse. For når julestemningen er høj, kan det være svært at skelne lyde fra mange stemmer, når der bliver talt på kryds og tværs. Læs vores 5 tips til en bedre hørelse i julen.
Hvis du har problemer med at høre skovens lyde, kan det være fordi, du lever med et høretab. Ofte sker høretabet gradvist gennem livet, så mange ikke lægger mærke til det. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest og se, om du lever med nedsat hørelse. Et høreapparat kan hjælpe dig med at få alle skovens skønne lyde med igen.