Kære kunde.
På grund af ferie kan der være ændrede åbningstider i dit lokale hørecenter, f.eks. for Åben Service.
Vi anbefaler derfor at du ringer til vores Kundecenter på 70 230 560 inden dit besøg - medmindre du har en aftale.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din hørelse.
Blev en del af et stærkt team

Rekrutteringsproces

En grundig proces er nødvendig for at finde det rigtige match - både for din og vores skyld. 

Rekrutteringsproces

I Dansk HøreCenter er vi altid interesseret i at høre fra dygtige potentielle medarbejdere. Vi slår jævnligt ledige stillinger op, men har du en relevant baggrund og lyst til at blive en del af DHC-familien, er du velkommen til at kontakte os.

Det er vigtigt for os og vores kommende medarbejdere, at vores forventninger til hinanden bliver opfyldt, og at du mærker det rette match mellem kompetencer og opgaver. Derfor er vi grundige i vores rekrutteringsproces, som vi tilrettelægger individuelt afhængigt af, hvilken type af job, du har søgt. Dog består processen for det meste af samtaler, referencetagning, personprofiltest og løsning af case.

For at opfylde kravene til behandling af personfølsomme data, modtager vi udelukkende ansøgninger via vores hjemmeside.

Dansk HøreCenter som arbejdsplads

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt team, hvor vi hylder mangfoldighed? Vi får løbende ledige stillinger i hele landet, både som audiologist og administrativt personale. 

Ansat hos Dansk HøreCenter

Ansat hos Dansk HøreCenter

Dansk HøreCenter har mere end 25 års erfaring på bagen og har afdelinger i hele landet. Som medarbejder hos Dansk HøreCenter får du en arbejdsplads, der sætter fokus på udvikling af dig.

Har du spørgsmål?

Dansk HøreCenter har hjulpet danskerne med deres hørelse i mere end 25 år.
Vi er stolte af at være et af danmarks største private hørecentre, og vi er glade for, at du interesserer dig for os. Hvis noget her på siden giver anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.