/ /

Høreapparat – Priser og tilskud

Høreapparat priser

Prisen på høreapparater afhænger af, hvad netop dine individuelle ønsker og behov er. Har du en aktiv hverdag eller måske en mere rolig hverdag? Ønsker du bestemte funktioner som online justering, eller har du andre ønsker til funktioner? Hos Dansk HøreCenter finder du priser på høreapparater i forskellige prisklasser.

Når du skal købe et høreapparat, kan det være rart med et overblik over de muligheder, som du har. Find en sammenligning af priser på høreapparater her og få samtidig et godt overblik over, hvilke muligheder du får som kunde hos Dansk HøreCenter.

Sammenlign priser på høreapparater »

Tilskud til høreapparat

Når du ønsker at købe et høreapparat, er det relevant at huske på, at der findes forskellige muligheder for tilskud, som du kan benytte dig af. Læs mere om tilskud til høreapparater.

Høreapparater, der passer til dig

Hos Dansk HøreCenter hjælper og vejleder vi dig, så du kan finde den bedste høreapparatløsning, som passer til dig og din hverdag. Hvis du har spørgsmål til priser på høreapparater og tilskud til høreapparater, er du altid velkommen til at kontakte os for en snak.

Prøv et høreapparat i op til 30 dage

Har du nedsat hørelse, har du mulighed for at prøve et høreapparat i op til 30 dage, så du kan mærke på egen krop, om det hjælper dig.