/ /

Lyt til Livet PLUS

Høreapparater med tryghed, service og gode priser

Køb dine høreapparater til en fast, lav pris pr. måned plus en lang række fordele. Så skal du aldrig bekymre dig om din hørelse igen. Lyt til Livet PLUS er din garanti for tryghed, og så kan du lytte til livet – hele livet. Med Lyt til Livet PLUS får du en lang række fordele, som gør din hverdag nemmere og mere tryg til gode priser.

Læs herunder om de mange fordele og find de forskellige pakker og priser, som vi tilbyder. Læs også om de vilkår, som gælder for Lyt til Livet PLUS.

 

Lån et høreapparat, når dine høreapparater skal repareres

Lån et høreapparat, når dine høreapparater skal repareres

Hvis dine høreapparater uheldigvis går i stykker og skal repareres, så har du mulighed for at låne et sæt høreapparater, når de er til reparation, så du stadig kan høre. At kunne låne et høreapparat gør en stor forskel i hverdagen, når du venter på dine originale høreapparater. Der er ingen garanti for, at låneapparatet er af samme type, som dét, du bruger i forvejen, men det sikrer, at du ikke skal gå rundt uden høreapparater for en stund.

Få nye høreapparater, hvis du mister dine høreapparater

Få nye høreapparater, hvis du mister dine høreapparater

Tanken strejfer dig sikkert – hvad gør jeg, hvis jeg mister mine høreapparater? Hvis du mister dine høreapparater, kan du, mod betaling af selvrisikoen, få helt nye høreapparater op til 2 gange pr. øre over en 4-årig periode. Denne fordel skaber tryghed i din hverdag, og du kan derfor altid være helt sikker på at kunne høre godt og lytte til livet – hele livet.

Høretabsgaranti

Høretabsgaranti

Tænker du over, hvad du skal gøre, hvis din hørelse pludselig forværrer sig markant? Du kan være ganske rolig. Med Lyt til Livet PLUS kan du nemlig føle dig tryg med en høretabsgaranti. En høretabsgaranti betyder, at hvis din hørelse ændrer sig markant over en 4-årig periode, har du mulighed for at få nye høreapparater, der passer perfekt til din ændrede hørelse. Din ørelæge skal dog vurdere, om du har et markant forværret høretab.

Ubegrænset service og online justering af høreapparater

Ubegrænset service og online justering af høreapparater

Hos Dansk HøreCenter har du altid mulighed for at få ubegrænset justering af dine høreapparater. Men med en Lyt til Livet PLUS aftale har du også mulighed for at få justeret dine høreapparater online. Det betyder, at du ikke behøver at besøge dit lokale Dansk HøreCenter, hver gang de skal justeres – men du kan nemt og bekvemt få justeret dine apparater uanset, hvor du befinder dig. Dette er dog afhængigt af, hvilket høreapparat du bruger, da ikke alle har denne funktion.

20% rabat på tilbehør

20% rabat på tilbehør

Dine høreapparater kan hjælpe dig langt hen ad vejen, men du kan også sætte dem sammen med andre teknologiske muligheder, som fx en TV-boks, der sikrer dig, at du modtager lyden fra dit TV direkte i dine høreapparater. Du får 20% på alt tilbehør med en Lyt til Livet PLUS aftale, og du kan derfor øge din livskvalitet og din lytteoplevelse med en god rabat på tilbehør.

10% ved køb af dit næste apparat

10% ved køb af dit næste apparat

Har du en Lyt til Livet PLUS aftale, får du 10% på køb af dit næste høreapparat. Det kræver blot, at du har betalt på din Lyt til Livet PLUS aftale i minimum 12 måneder eller købt aftalen kontant. Samtidig må dit eksisterende apparat ikke være mere end 5 år gammelt.

Gratis slanger og filtre

Gratis slanger og filtre

Trænger dine høreapparater til at blive renset? Så kom ind til dit lokale Dansk HøreCenter, og vi hjælper dig med at få renset dine høreapparater, hvis de trænger. Du kan også altid få nye slanger og filtre til dine apparater helt gratis med din Lyt til Livet PLUS aftale.

Årlig høreevaluering

Årlig høreevaluering

Hørelsen ændrer sig gradvist over tid og i løbet af et år, kan der ske meget med din hørelse. Derfor får du med Lyt til Livet PLUS ret til en årlig høreevaluering, og på den måde kan du holde dig opdateret på din hørelse. Bestil en tid til en høreevaluering ved dit lokale Dansk HøreCenter, når du synes, at det er nødvendigt.