Høreapparatet

Beltone Trust

Høreapparatet Beltone Trust giver dig mulighed for bedre livskvalitet og en mere naturlig hørelse, så du altid kan høre, hvad der bliver sagt omkring dig, selvom du fx befinder dig i et rum med mange mennesker. Beltone Trust tilbyder en lang række egenskaber, som giver dig et helt personligt høreapparat.

 

  • Du får en ekstraordinær lydoplevelse – også i meget støjfyldte miljøer.
  • Du kan betjene dine høreapparater med din iPhone, iPad eller Android.
  • Du får lyd direkte i dine høreapparater. Det betyder, at du fx kan lytte til musik og modtage telefonopkald direkte i dine høreapparater.
  • Du kan få justeret dine høreapparater uden at møde op i dit hørecenter via Remote Care funktionen.
Beltone Trust
Beltone Trust

Betjen nemt dine høreapparater selv

Du kan betjene dine høreapparater ganske nemt, og du kan streame lyd direkte fra din iPhone og iPad. Beltone Trust fungerer som dine trådløse høretelefoner. Det betyder, at du fx kan lytte til musik og modtage telefonopkald direkte i dine høreapparater.

Ved helt gratis at downloade app’en Hearmax, kan du selv gøre følgende:

  • Justere lydstyrken
  • Ændre lydmiljøer
  • Nemt finde dine høreapparater hvis de er blevet væk

Online justering - få justeret dit høreapparat, uanset hvor du er

Som det første høreapparat i verden, kan du nu få finjusteret dit høreapparat Beltone Trust, uanset om du er på ferie, arbejde eller sidder derhjemme. Du behøver nemlig ikke at møde op i hørecentret. Åbn blot din app og fortæl om dine udfordringer. Med et enkelt klik, får du finjusteret dine høreapparater af Dansk HøreCenters hørespecialist. Nemmere kan det ikke være. Læs mere om online justering her.

Beltone Trust fås som i-øret apparater. Tal med din hørespecialist om, det er det rigtige for dig og din livsstil.

Hvis du vil vide mere om Beltone, så læs mere om Beltone høreapparater.

Prøv Beltone Trust gratis og uforpligtende i 30 dage Bestil tid til høretest

Pludselig var jeg med igen. Det handlede ikke 'bare' om, at jeg kunne høre bedre. Høreapparaterne havde også en positiv effekt på mit selvværd. Jeg var ikke længere bekymret for at være sammen med andre mennesker. Jeg vidste jo, at jeg sagtens kunne høre alt, hvad der blev sagt, og det gjorde mig tryg og mere udadvendt.

Hanne Nymand

Vil du vide mere? Hvis du ønsker at læse mere om vores produkter, kan du bestille en af vores brochurer. Her kan du læse meget mere om, hvad hvert høreapparat kan. Bestil brochure

Vil du vide mere om tilbehør til høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Beltone Amaze

Det nyeste, genopladelige høreapparat med fantastisk lydoplevelse og tæt sammenkobling med din smartphone.

Interton Ready

Det smarte høreapparat til en god pris. Det er det bedste basis apparat på markedet, hvor du får stor værdi for et mindre budget.