Høreapparatet

Beltone Imagine


Beltone Imagine er det nyeste og mest banebrydende høreapparat på markedet og det første, der skræddersyer din høreoplevelse til netop din hørelse. Det giver dig det nærmeste, du overhovedet kan komme på en hørelse, der minder om den, som er tiltænkt fra naturens side.

Beltone Imagine er en komplet løsning

... der kombinerer moderne teknologi samtidig med, at det er virkelig nemt at betjene via en app på din telefon.

Beltone Imagine
Beltone Imagine

Derfor skal du vælge Beltone Imagine:

 • Oplev, at din hørelse bliver så tæt på naturlig som overhovedet muligt

 • Oplev, at du kan fokusere på én taler i støjfyldte omgivelser

 • Få en langt bedre taleforståelse

 • Få et diskret, smukt og robust høreapparat, der er vand- og støvtæt

 • Få et genopladeligt høreapparat, der holder længe

 • Betjen dit høreapparat via din smartphone eller tablet

 • Få lyd direkte i dine høreapparater i forbindelse med telefonopkald, musik, lydbøger, TV m.m.

Et prisvindende høreapparat

Du kan føle dig tryg med et Beltone Imagine apparat, som er noget helt særligt. Høreapparatet har blandt andet vundet guld til den anerkendte Stevie Award i 2020.

Dette giver dig endnu en god grund til at opleve livets skønne stunder med Beltone Imagine, der kommer meget tæt på en naturlig hørelse.

Vil du vide mere om Beltone? Så læs mere om Beltone-høreapparater her, og få et godt indblik i det stærke kvalitetsbrand.

Oplev stjernestøv med en guldvinder
Oplev stjernestøv med en guldvinder
Prøv Beltone Imagine gratis og uforpligtende i 30 dage Bestil tid til høretest
Beltone Imagine
Beltone Imagine

Oplev din hørelse, som naturen har skabt den

Høreapparatet, Beltone Imagine, tager dig med på rejsen, hvor du oplever din hørelse, som naturen har skabt den. Det har en mikrofon placeret i ørekanalen fremfor udelukkende bag øret. Det benytter dit øre til at indsamle lyde på samme måde, som naturen ville gøre det.

 • Du oplever lyden behagelig og klar
 • Du bliver en del af dine omgivelser og får detaljerne med

Høreapparatet giver dig en helt unik rumfornemmelse og sublim lydkvalitet i din hørelse. Samtidig sikrer det, at du nemt kan finde ud af, hvor lyde kommer fra, da mikrofonen sidder lige dér, hvor du normalt ville opfange lyde. Du oplever et fuldkomment lydbillede, så du føler dig en del af dine omgivelser.

Smukt og ergonomisk design - skræddersyet til dig

Find et Beltone Imagine høreapparat i smukke og moderne farver, som er skræddersyet til netop dig. Vælger du en farve, der ligger tæt op ad din hår- eller hudfarve, er det meget diskret. Dine omgivelser vil nærmest ikke lægge mærke til, at du har høreapparat.

Beltone Imagine er et slankt og smukt høreapparat, der tilmed er ergonomisk. Det sidder komfortabelt bag dit øre, og du mærker nærmest ikke, at du har det på.

Med kombinationen af det komfortable og æstetiske element tager Beltone Imagine høreapparaterne og dig med til helt nye højder. Bestil tid og prøv Beltone Imagine.

Beltone Imagine closeup
Beltone Imagine closeup
Ultra Focus
Ultra Focus

Fokuser på dén, du taler med

Beltone Imagine hjælper dig med at frasortere lyde omkring dig, så du kan fokusere på de personer, du taler med. På den måde, føler du dig altid til stede i samtalen.

 • Oplev ekstraordinær taleforståelse
 • Oplev at være helt til stede i samtalen – også i støjfyldte omgivelser

Ønsker du at give én person din fulde opmærksomhed, kan du via et klik på din app starte funktionen, Ultra Focus, som sætter fokus på netop dén person, du kigger på og ønsker at tale med. Det kan fx være til en støjfyldt familiemiddag.

Her er alle fordelene, som du ikke vil gå glip af

Genopladelighed

Unikt design

Fantastisk lydkvalitet

Skab kontakt til livet

Opkobling til Telefon og TV

Beltone Imagine giver dig utallige muligheder for opkobling via bluetooth til såvel dit TV, så du får lydene direkte i dine høreapparater, som til din smartphone eller iPad. Det giver dig frihed og fleksibilitet i din hverdag.

Lyt til din yndlingsmusik eller modtag telefonopkald via apparaterne – så bliver det ikke nemmere at høre godt.

Den nye teknologi reducerer også forsinkelser i forbindelsen, så du ikke misser de første ord af din lydbog, yndlingsmusik, GPS-anvisning, m.m.

Opkobling til telefon og TV med Beltone Imagine
Opkobling til telefon og TV med Beltone Imagine
Beltone Imagine oplader
Beltone Imagine oplader

Genopladeligt høreapparat med lang holdbarhed

Beltone Imagine er et genopladeligt høreapparat, som giver dig fleksibilitet, da det holder meget længe på en opladning.

 • 30 timers brug på en opladning
 • 25 timers brug med 100% streaming
 • 30 min opladning - og du kan bruge dem i 8 timer
 • 1 times opladning - og du kan bruge dem i 15 timer

Den højtydende oplader fungerer også som en beskyttende æske, der er god at have med på rejser m.m. Sæt apparaterne i opladeren hen over natten, og næste morgen er de klar til brug. Det er nemt, bekvemt og lige til – og dine høreapparater bliver aldrig væk.

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest

Kundeudtalelse:

Det mest fantastiske ved de nye høreapparater er, at jeg lettere kan forstå, især mine oldebørn og pigerne med deres små, lyse stemmer. Det har gjort mig mindre anstrengt.

Lise Knudsen

Læs Lises historie