Læs mere om

Beltone Achieve I-øret

Derfor skal du vælge Beltone Achieve i-øret:

 • Naturlig og skræddersyet lydoplevelse tilpasset din hørelse

 • Effektiv støjreduktion og prisvindende teknologi

 • Moderne og behageligt i-øret-høreapparat i et smart "earbud"-inspireret design

 • Genopladelig høreløsning med op til 24 timers brug på én opladning

 • Nem betjening via smartphone eller tablet

 • Stream musik, opkald, tv, lydbøger m.m. direkte i dine høreapparater

 

Et moderne i-øret-høreapparat med prisvindende teknologi 

Med Beltone Achieve i-øret får du alt dét, som du ønsker dig i et høreapparat, med et design, der minder om små, smarte “earbuds”.

På den måde forener Beltone Achieve i-øret det bedste fra to verdener: avanceret, prisvindende høreapparatteknologi med et smart og moderne udtryk.  

Vil du vide mere om Beltone? Så læs mere om Beltone-høreapparater her og få et godt indblik i det stærke kvalitetsbrand.  

Prøv Beltone Achieve gratis og uforpligtende i 30 dage Bestil tid til høretest

Oplev naturlig lyd i et nyt design

Beltone Achieve i-øret bliver skræddersyet til netop din hørelse og dine ører. Det sikrer dig en naturlig lydoplevelse baseret på dine individuelle behov – og så er høreapparaterne så behagelige, at du faktisk glemmer, at du har dem på.  

 • Du er med i alle samtaler og får alle detaljer med 
 • Du får en effektiv støjreduktion 

I-øre-høreapparatet lader dig høre gennem støjen, så du ved, hvor lydene kommer fra. Det tilpasser sig automatisk til de forskellige lydmiljøer, som du befinder dig i, men du kan også selv indstille lyden med HearMax-appen.  

Moderne, smart og skræddersyet til dig

Du kan få et Beltone Achieve i-øret i mange inspirerende farver – vælg for eksempel den moderne og stilfulde “Anthracite” eller en farve, der matcher din hår- eller hudtone. På den måde passer høreapparatet til dig og din personlige stil. 

Beltone Achieve i-øret bliver udformet efter netop dit øre, så du kan bære det dagen lang. I-øret-designet gør det også ekstra nemt for dig at bruge briller samtidig.

Med det smarte og komfortable, earbud-inspirerede design er Beltone Achieve i-øret et oplagt valg for dig, der sætter pris på teknologi og æstetik.

Og så kan du selvfølgelig have det på - uanset vejr og vind. 

Bestil en tid og prøv Beltone Achieve i-øret.  

Beltone Achieve Custom har et moderne og "earbud"-inspireret design
Beltone Achieve Custom har et moderne og "earbud"-inspireret design

Få alle detaljer med 

Beltone Achieve i-øret hjælper dig med at være med i samtalen og få alle detaljer med. Du hører nemt, hvor lydene kommer fra, selv i støjfyldte omgivelser.

 • Oplev en effektiv støjreduktion 
 • Oplev at være med i enhver samtale - også når der er baggrundsstøj.

Sidder du og snakker med én person under en festlig familiemiddag, kan du via et klik på din app tænde for funktionen Ultra Focus, som fokuserer på netop dén person, du taler med.  

Her er alle fordelene, som du ikke vil gå glip af

Genopladelighed

Unikt i-øret-design

Fantastisk lydkvalitet

Skab kontakt til livet

Opkobling til telefon og TV 

Beltone Achieve i-øret giver dig utallige muligheder for opkobling via Bluetooth til både dit TV, din smartphone eller tablet.  

Lyt til din yndlingsmusik, en podcast eller et godt radioprogram – eller stream telefonopkald direkte i dine høreapparater med et enkelt klik.  

Så har du hænderne fri til andre gøremål - det giver frihed og fleksibilitet.  

Opkobling til telefon og TV med Beltone Achieve Custom
Opkobling til telefon og TV med Beltone Achieve Custom

Genopladeligt høreapparat med lang holdbarhed

Beltone Achieve i-øret er et genopladeligt i-øret-høreapparat. Sæt blot høreapparatet i opladeren, når du går i seng - næste morgen er de klar til brug dagen lang.  

 • Op til 24 timers brug på en opladning 

Opladeren fungerer også som en beskyttende æske, der er god at have med på rejser m.m. Sæt apparaterne i opladeren hen over natten, og næste morgen er de klar til brug.

Det er nemt, bekvemt og lige til – og dine høreapparater bliver aldrig væk. 

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest

Kundeudtalelse:

Det mest fantastiske ved de nye høreapparater er, at jeg lettere kan forstå, især mine oldebørn og pigerne med deres små, lyse stemmer. Det har gjort mig mindre anstrengt.

Lise Knudsen

Læs Lises historie