Hvad koster et høreapparat?

Finansieringsmuligheder

Dansk HøreCenter samarbejder med Nordea Finans om at tilbyde 360° konto. Med en 360° konto kan du låne til dine høreapparater uden renter, gebyrer eller udbetaling. Det betyder, at du samlet set kun betaler det lånte beløb tilbage – altså det samme beløb, som hvis du havde købt dine høreapparater kontant.

  • Du betaler over en periode på 12, 24 eller 48 måneder. 48 måneders betaling kan kun ske ved køb af høreapparat inkl. Lyt til Livet PLUS aftale.
  • Din første betaling er løbende måned plus 30 dage.
  • Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringsaftalen. Finansieringen forudsætter betaling via Betalingsservice.
  • Ud over det beløb du køber for, når du opretter din konto, kan du blive godkendt til et ekstra lån på 5.000 kr., som du kan bruge hos andre af Nordea Finans’ 360° konto partnere. Dit samlede engagement af forbrugslån i Nordea Finans kan udgøre op til 40.000 kr. totalt.


Læs mere om 360° her og se, hvor du ellers kan bruge din konto.

Låneeksempel

Kontantpris (kr.)

Pr. md. i 12 mdr. (kr.)

Pr. md. i 24 mdr. (kr.)

Pr. md. i 48 mdr. (kr.)

6.475 kr.

540 kr.

270 kr.

135 kr.

8.175 kr.

682 kr.

341 kr.

171 kr.

9.975 kr.

832 kr.

416 kr.

208 kr.

 

I de viste eksempler er den faste debitorrente og ÅOP 0,0 %. De samlede kreditomkostninger er 0 kr.
Det samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er det samme som varens kontantpris.
Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Eksemplerne forudsætter betaling via Betalingsservice.

Prøv et høreapparat gratis i 30 dage Hos Dansk HøreCenter kan du prøve de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage. På den måde får du mulighed for at finde lige netop det høreapparat, der passer perfekt til dig og din hverdag. Bestil en tid

På mit arbejde kan jeg ikke undvære min hørelse, og Dansk HøreCenter har hjulpet mig med at få den bedste løsning. Jeg synes, de har lyttet til mine ønsker og de behov, jeg har. Jeg fik hurtigt en tid en dag, hvor det passede mig. Jeg havde en rigtig god dialog med audiologisten, og hun fokuserer på mig, mine behov og ønsker, så jeg kan varmt anbefale Dansk HøreCenter til alle, der har udfordringer med hørelsen.

Allan Bo Christensen

Læs Allans historie

Vil du vide mere om hvad et høreapparat koster?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Priser på høreapparater

Hos Dansk HøreCenter kan du få høreapparater i forskellige priskategorier, alt efter hvilket behov du har. Se her hvilke priskategorier, vi kan tilbyde dig.

Tilskud til høreapparater

Brug dit offentlige tilskud hos Dansk HøreCenter. Du kan også bruge dit helbredstillæg og tilskud fra Sygesikringen danmark.