Allan lever et aktivt arbejdsliv med god hørelse

Det er frustrerende ikke at kunne høre på jobbetAllan anbefaler Dansk HøreCenter

Som engageret personalechef med mange medarbejdere og dertil et aktivt fritidsliv er det vigtigt for Allan at kunne høre godt. Men det kunne han ikke, før han fik høreapparater fra Dansk HøreCenter.

Høretabet kom snigende, og det begyndte at være frustrerende og udmattende for ham at gå på arbejde, for han kunne ikke høre, hvad der blev sagt til møder. ”Jeg lagde mærke til, at jeg mundaflæste til møder på arbejdet, men trods det var jeg altid meget usikker på, hvad der egentlig blev sagt”, fortæller han. Det førte helt naturligt til megen irritation, for Allan har altid været meget engageret i sit arbejde og har bidraget til rigtigt mange ting på sin arbejdsplads. Nu betød hans hørenedsættelse desværre, at han begyndte at holde sig tilbage på jobbet.

Et kærligt spark til god hørelse

Allans nærmeste var klar over, at han havde knas med hørelsen. Det var Allans kone, der gav ham ’sparket’ til at kontakte Dansk HøreCenter og få høreapparater efter dialogerne på hjemmefronten i høj grad bestod af gentagelser og misforståelser. Nu skulle der gøres noget ved det.

Det kærlige ’spark’ fra konen er noget, som Allan sætter stor pris på i dag. Høreapparaterne gør en betydelig forskel for hans arbejdsglæde og generelle livskvalitet. De gør ham glad, og det giver et mentalt overskud at kunne følge med i alle samtaler igen.

’Fagre nye verden’ med nye høreapparater

Mange med høretab oplever det som om, at de træder ind i en helt ny verden, når de får høreapparater på. Pludselig hører de alt det, som de ikke fik med før. Fuglekvidder er ofte noget af det, man bemærker først. Sådan var det også for Allan: ”Det er fuldstændig fantastisk og specielt at kunne høre fuglene kvidre – jeg havde ikke lagt mærke til, at de lyde var forsvundet, men da de var tilbage igen, fandt jeg ud af, hvor stille der egentlig var blevet omkring mig.”

På arbejdsfronten gav apparaterne også pote: ”Jeg kunne igen deltage engageret i møderne, for nu var jeg virkelig med igen. Det har gjort mig utroligt glad i min hverdag, og jeg nyder at kunne bidrage på de rigtige tidspunkter og komme med kvalificeret input igen”, siger Allan med et stort smil på læben.

Små og diskrete høreapparater – prøv dem gratis i op til 30 dage

Som mange andre havde Allan også en forestilling om, hvordan hans høreapparater ville se ud, og om de var meget synlige. Han var i tvivl, om det overhovedet var noget for ham. Heldigvis kom der andre boller på suppen efter et besøg hos Dansk HøreCenter. Han fik en helt igennem personlig service og et par høreapparater med hjem på prøve gratis i 30 dage. Her opdagede han, hvor stor en forskel de gør for ham.

”De små, moderne høreapparater har flere funktioner og fordele, end man tror. Folk bliver ofte helt overrasket over, at jeg har høreapparater på, for de er så små, at ingen bemærker dem, og jeg glemmer faktisk også selv, at jeg har dem på en gang i mellem”, fortæller han med et stort smil.

Kom hurtigt til ved Dansk HøreCenter

Som erhvervsaktiv og med mange punkter på dagsordenen er det guld værd at komme hurtigt til, når det er nødvendigt, og det er der mulighed for ved Dansk HøreCenter. ”Jeg fik hurtigt en tid en dag, hvor det passede mig. Jeg havde en rigtig god dialog med audiologisten, og hun fokuserer på mig, mine behov og ønsker, så jeg kan varmt anbefale Dansk HøreCenter til alle, der har udfordringer med hørelsen.”

Bestil en tid her »

Høreapparatfunktioner, der gavner den erhvervsaktive

”Jeg er også vild med høreapparaternes mange funktioner, som bidrager til livskvalitet i min hverdag. Jeg kan selv via en app indstille apparaterne til de forskellige situationer, jeg befinder mig i – om jeg er ude at spille golf, eller om jeg sidder i et møde. Bluetoothfunktionen gør også, at der er direkte forbindelse til min telefon, så jeg kan modtage telefonopkald direkte i apparaterne. Det er noget af det bedste ved mine høreapparater”, afslutter han.