"Vi hører sammen"-sponsorat

Vi mennesker trives bedst, når vi er en del af fællesskabet. Når vi griner sammen, taler sammen og deler vores oplevelser med andre mennesker. 

Derfor lancerer Dansk HøreCenter nu ”Vi hører sammen"-sponsoratet på 2 x 5.000 kr.

Sponsoratet er en kontant anerkendelse på 5.000 kr., som tildeles to udvalgte klubber, hold, sammenslutninger osv., der skaber fællesskab og sociale aktiviteter for folk i deres bedste alder.  

 

Sådan gør du

Er du medlem af en aktiv klub eller forening, eller kender du til en, der fortjener en indstilling?

For at søge om ”Vi hører sammen”-sponsoratet, skal I optage en lille, kort ansøgningsvideo. Og det skal være helt simpelt – I bruger bare jeres mobiltelefon.

Videoen skal vise, hvem I er, og hvad jeres hold laver. Og så skal I fortælle, hvad der gør jeres hold særligt, og beskrive, hvad I vil bruge de 5.000 kr. til.

 

Når I har optaget den lille video, udfylder I ansøgningsskemaet, som I finder ved at klikke på linket nederst på denne side.

Her vedhæfter I videoen, og så kan I sende jeres ansøgning afsted. Hvem ved - måske bliver det jer, der vinder ”Vi hører sammen”-sponsoratet på 5.000 kr.?

Ved tilmelding accepterer I samtidig, at vi må filme overrækkelsen af sponsoratet + lave en kort video om jeres hold, og at vi må bruge materialet i kommercielt øjemed. 

 

Dansk HøreCenter - Vi hører sammen

I Dansk HøreCenter hjælper vi dig med at høre godt, så du kan høre til. Uanset om du er til vandreture eller onsdagsbingo, pigtrådsrock eller P4.

Vi har mere end 25 års erfaring med at hjælpe folk med nedsat hørelse. Og så har vi hørecentre fordelt over hele landet, hvor vi tilbyder høretest, høreapparater og tilbehør samt løbende service. 

 

Deadlines

  • Ansøgningsfristen er 1. december 2022.

  • Vinderne bliver fundet 15. december 2022. 

  • Vinderne bliver kontaktet direkte og bliver også offentliggjort på dkhc.dk og på vores facebookside.