Nye servicetilbud fra Dansk HøreCenter

Åben service - uden tidsbestilling

Fra 1. august tilbyder vi åben service, hvor du på alle åbningsdage fra kl. 12.30-13.30 i dit lokale hørecenter kan komme og få hjælp til nedenstående uden at have lavet en aftale på forhånd.

 

 • Køb af nye filtre

 • Udlevering af kupler 

 • Skift af slanger

 • Indlevering af høreapparater til reparation

 

Hvis du uden for dette tidspunkt har brug for assistance eller mangler reservedele, sidder vores kundecenter klar til at hjælpe dig på telefon 70 230 560 alle hverdage kl. 8.30-14.00 - hele året rundt.

Se hvilke dage dit lokale hørecenter tilbyder åben service her.

Nyt kundecenter - telefon 70 230 560

Pr. 1. juli opretter vi et nyt kundecenter, så du ikke længere er afhængig af åbningstiderne i dit lokale hørecenter. Kundecentret sidder klar til at hjælpe dig på telefon 70 230 560 alle hverdag kl. 8.30-14.00. Det betyder, at du ikke længere behøver at møde op i dit lokale hørecenter, men at du kan klare de fleste ting over telefonen hjemmefra stuen. 

 

  • Rådgiving og vejledning

  • Spørgsmål vedr. service og tilbehør

  • Booking af tid til høretest og justeringer

  • Bestilling af reservedele, som fx. kupler og filtre

Hvad betyder de nye servicetilbud for dig?

Vi ønsker at give dig den bedste service, og det får du, når vi har tid til udelukkende at fokusere på dig og dine behov. Derfor er det vigtigt, at du enten kommer til åben service eller laver en aftale med os. Det vil ikke længere være muligt at møde op i hørecenteret udenfor åben service, eller uden at dette er aftalt på telefonen.

 

Mød ikke op med symptomer 

Hvis du er syg eller oplever et eller flere symptomer, der er identiske med symptomer på Corona-virus, skal du ikke møde op til åben service. Hvis du har en aftale, skal du kontakte os på 70 230 560 for at få en ny tid. Vi skal alle passe godt på hinanden og derfor er der ikke adgang i vores hørecentre, før du har været symptomfri i minimum 48 timer.  

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i trygge omgivelser.

 

 

Kære kunde Du har mulighed for at hjælpe dig selv, hvis du har behov for hjælp til dit tilbehør eller dine apps. Klik dig videre til siden her og få hjælp. Du kan også ringe til os på 70 230 560, så vil vi vejlede dig. Læs mere