De første tegn på høretab

Dårlig hørelse – tanken strejfer dig måske. Er du i tvivl, om du lever med nedsat hørelse i din hverdag? De første tegn på høretab er ikke altid åbenlyse, og ofte vænner du dig blot til at høre dét, som du nu kan høre, når du lever med en hørenedsættelse.

Nedsat hørelse

Se de første tegn på høretab i denne lille film, som viser dig forskellige scenarier for en person, der fornemmer, at han hører dårligt. Filmen viser dig både de sociale konsekvenser, men også de fysiske udfordringer med øret, og hvad det kan betyde for dig at leve med et ubehandlet høretab. Kan du mon nikke genkendende til nogle af disse scenarier fra netop din hverdag? Der er heldigvis hjælp og råd at hente i forhold til livet med en hørenedsættelse, så du er meget velkommen til at kontakte os hos Dansk HøreCenter for en gratis og uforpligtende høretest i et af vores hørecentre nær dig.

Lever du mon med nedsat hørelse?

  • Måske føler du dig mere træt til dagligt, fordi du anstrenger dig ekstra meget for at kunne følge med i samtaler på jobbet?
  • Måske har du svært ved at høre, hvad folk siger i andre sociale sammenhænge, hvis du befinder dig i omgivelser, hvor der er meget baggrundsstøj?
  • Måske føler du, at du har dårlig hørelse, hvis det er svært for dig at føre og følge med i en telefonsamtale, fordi du ikke kan eller har svært ved at høre, hvad der bliver sagt i den anden ende af røret?
  • Måske hentyder dine nærmeste til, at du ikke hører, hvad de siger til dig?

RING OG BESTIL EN TID TIL EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE HØREUNDERSØGELSE PÅ TLF. 70 230 560.

Dansk HøreCenter har hørecentre over hele landet, og du finder dit nærmeste Dansk HøreCenter lige her. Mistænker du, at du lever med nedsat hørelse, så bestil en tid, og vi glæder os til at hjælpe dig med dine høreudfordringer, så du kan lytte til livet – hele livet. Læs også her, hvad et høretab er.