Få mere ud af livet med Interton Move

Interton Move er et af de bedste basis-apparater på markedet, hvor du får stor værdi for et mindre budget. Apparaterne giver dig en god lydoplevelse og har et diskret og behageligt design.

Derudover er apparaterne designet med en nanobelægning, der både gør dem modstandsdygtige over for sved og støv. Samtidig fås den i fem forskellige farver, der matcher din hud eller hårfarve.

Med Interton Move får du:

  • God værdi for dine penge
  • God lydoplevelse, selv i støjfyldte omgivelser
  • Kvalitet der holder
Interton Move
Interton Move

Interton Move-høreapparaterne kan styres via en app på din smartphone, så du selv kan justere lydstyrke mv. Samtidig har du også mulighed for at lytte til musik og podcasts eller tage telefonopkald direkte fra din smartphone.

Herudover kan du tilknytte alle former for tilbehør til apparaterne, så du kan få krystalklar lyd fra dit TV direkte i apparaterne eller fra fx den trådløse mikrofon, som du kan bruge, hvis du er til foredrag eller lignende.

Interton Move fås både som bag-øret og i-øret apparater. Tal med din audiologist om, hvad der passer bedst til dig, dit øre og din livsstil.

Prøv Interton Move gratis og uforpligtende i 30 dage Bestil tid til høretest

Kundeudtalelse:

Det første jeg lagde mærke til, da jeg fik mine høreapparater var, at nu kunne jeg høre fuglene kvidre, når jeg gik en tur. Jeg havde ikke lagt mærke til, at de lyde var forsvundet, men da de var tilbage igen, fandt jeg ud af, hvor stille der egentlig var blevet omkring mig. På mit arbejde kan jeg mærke, at jeg nu bedre kan bidrage til møderne. Det har gjort mig gladere i min hverdag. Både derhjemme og på mit arbejde.

Allan Bo Christensen

Vil du vide mere? Hvis du ønsker at læse mere om vores produkter, kan du bestille en af vores brochurer. Her kan du læse meget mere om, hvad hvert høreapparat kan. Bestil brochure

Vil du vide mere om tilbehør til høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Betone Amaze

Det nyeste, genopladelige høreapparat med fantastisk lydoplevelse og tæt sammenkobling med din smartphone.

Beltone Trust

Det moderne høreapparat, der giver dig bedre livskvalitet, og  du kan få justeret dine høreapparater uanset, hvor du befinder dig.