Hannes historie om livet med høreapparater

Slut med at gætte sig til, hvad der bliver sagt

Hanne Nymand er 52 år og bruger høreapparater. Hun arbejder til daglig på et kontor, hvor hun ofte taler i telefon og har personlig kontakt med medarbejdere og kollegaer – helt uden problemer. Sådan har det ikke altid været.

Hanne var lidt ked af det, da hun skulle have sine første høreapparater. Men efter 30 dages gratis prøveperiode, havde hun slet ikke lyst til at undvære dem igen. ”Det var ligesom at tage legetøjet fra et barn – jeg var blevet fuldstændig afhængig af høreapparaterne”, – husker Hanne. ”Pludselig var jeg med igen. Det handlede ikke ”bare” om, at jeg kunne høre bedre. Høreapparaterne havde også en positiv effekt på mit selvværd. Jeg var ikke længere bekymret for at være sammen med andre mennesker. Jeg vidste jo, at jeg sagtens kunne høre alt, hvad der blev sagt og det gjorde mig tryg og mere udadvendt.”

Slip for at stå og grine fjoget

Før i tiden måtte Hanne nogle gange gætte sig til, hvad der blev sagt – og om hun skulle grine eller græde som svar. ”Det var ikke særligt sjovt.”, – siger Hanne. ”Det er jo ikke så heldigt at stå og grine fjoget, hvis der er nogen, der lige har fortalt dig noget alvorligt.” Nu bruger Hanne sine høreapparater hver eneste dag både på arbejde og privat, så det er heldigvis slut med at gætte sig til, hvad der bliver sagt.

Prøv et høreapparat i 30 dage

Hos Dansk HøreCenter kan du også prøve de nyeste, moderne Beltone høreapparater gratis i op til 30 dage – helt uden forpligtelser. På den måde får du mulighed for, i ro og mag, at finde lige netop det høreapparat, der passer perfekt til dig og din hverdag. Undervejs vil du blive fulgt af en af vores hørespecialister, som står til din rådighed med opfølgning, justering og dialog under hele forløbet.

Få en gratis høretest

Grundlaget for en god prøveperiode er en korrekt undersøgelse fra en af vores højtuddannede hørespecialister. Først undersøger hørespecialisten dine ører. Derefter taler I sammen om de situationer, hvor du har svært ved at høre. Til sidst får du en gratis høretest, der viser, hvor godt du hører.

Hanne Nymand