Kære kunde.
På grund af ferie kan der være ændrede åbningstider i dit lokale hørecenter, f.eks. for Åben Service.
Vi anbefaler derfor at du ringer til vores Kundecenter på 70 230 560 inden dit besøg - medmindre du har en aftale.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din hørelse.

Vi samarbejder, så du kan få fuld lyd på livet – uanset høretab

For en lille gruppe af mennesker med hørenedsættelse udvikler hørelsen sig sådan, at høreapparater ikke længere er nok. Her kan cochlear-implant være en mulighed.

Derfor samarbejder Dansk HøreCenter med Cochlear Danmark, så vi sammen kan hjælpe dig med at finde den bedste høreløsning til dine behov - også når den løsning ikke længere er høreapparater.

Certificeret Cochlear Partner 

Som certificeret Cochlear Partner har alle Dansk HøreCenters audiologister gennemgået 1:1-oplæring og certificering af en specialist fra Cochlear Danmark.

Det betyder, at de er særligt uddannede i at identificere og rådgive dig, der muligvis kan få glæde af et cochlear-implant (CI). I de tilfælde henviser vi dig til videre udredning på dit nærmeste CI-center.

Vores samarbejde med Cochlear Danmark er din garanti for, at vi ved, hvornår høreapparater ikke længere er nok, og det er tid til at undersøge andre muligheder, så du kan få en bedre hørelse og livskvalitet.  

Du kan læse mere om cochlear-implant på Cochlear Danmarks hjemmeside

9 ud af 10 har glæde af et høreapparat 

Udredning for cochlear-implant bliver først aktuelt, når alle andre muligheder - herunder høreapparater - er udtømt.

Omkring 90 % af alle høretab kan afhjælpes med høreapparater. Derfor er der en god chance for, at et høreapparat også er den rigtige løsning for dig.  

Der findes høreløsninger til alle typer og grader af høretab - lige fra den lette, aldersbetingede hørenedsættelse til det kraftige, komplicerede høretab.

Cochlear-implant er derfor ikke det første skridt på din rejse mod bedre hørelse - dét er høreapparater. 

Dit næste skridt mod en bedre hørelse

I Dansk HøreCenter kan du altid få en gratis høretest i et af vores 37 hørecentre.

Når du kommer til høretesten, vil din lokale audiologist lave en grundig og professionel undersøgelse af din hørelse og tage en god snak med dig om din hverdag og dine behov.

Hvis audiologisten vurderer, at du vil få glæde af høreapparater, kan du låne et sæt med hjem på prøve i 30 dage – helt gratis og uforpligtende.

Bestil en gratis høretest i dit nærmeste Dansk HøreCenter ved at ringe på 70 44 48 79, eller lige her.

5 gode grunde til at vælge Dansk HøreCenter

Den nyeste teknologi

Ekspertrådgivning

30 dages uforpligtende prøveperiode

Ældresagen

Gratis udvidet Tryghedsaftale

Landsdækkende service

Vi oplever sammen. Vi hører sammen

Vi mennesker trives bedst, når vi er en del af fællesskabet. Når vi griner sammen, taler sammen og deler vores oplevelser med dem, vi holder at. Det gør os gladere og højner vores livskvalitet. 

Hos Dansk HøreCenter hjælper vi dig ikke bare med at høre bedre, så du kan forstå, hvad der bliver sagt. Vi hjælper dig med at få mere overskud i hverdagen, så du kan være til stede i nuet.

Vi mener, at ingen skal stå alene med et høretab. Så hos Dansk HøreCenter er du en del af et landsdækkende fællesskab, der altid er klar til at hjælpe dig med at høre godt, så du kan høre til. 

Vi er med dig hele vejen. Livet er lidt sjovere, når vi hører sammen.

Prøv et høreapparat gratis og uforpligtende i 30 dage Bestil en høretest

Kundeudtalelse:

Det første jeg lagde mærke til, da jeg fik mine høreapparater var, at nu kunne jeg høre fuglene kvidre, når jeg gik en tur. Jeg havde ikke lagt mærke til, at de lyde var forsvundet, men da de var tilbage igen, fandt jeg ud af, hvor stille der egentlig var blevet omkring mig. På mit arbejde kan jeg mærke, at jeg nu bedre kan bidrage til møderne. Det har gjort mig gladere i min hverdag. Både derhjemme og på mit arbejde.

Allan Bo Christensen

Læs Allans historie