Bestil gratis batterier til høreapparater

Har du brug for batterier til høreapparater?

Bruger du flittigt dine høreapparater, så vil du også opleve, at du jævnligt får brug for at skifte dine batterier. For den flittige høreapparatsbruger er det et stort plus, at batterier til høreapparater er helt gratis og ikke mindst nemme at bestille. Når du har brug for batterier til dine høreapparater, så besøg blot dit lokale Dansk HøreCenter og få en pakke batterier med hjem, som passer til netop dine høreapparater. Vær dog sikker på, at dit lokale Dansk HøreCenter har åbent, inden du kommer på besøg.

Online bestilling af batterier til høreapparater

Hvis du har brug for mere end en enkelt pakke batterier, så kan du benytte dig af online bestilling af batterier til høreapparater. Det er meget nemt, bekvemt og ganske gratis at bestille og få tilsendt batterier, der passer til netop dine høreapparater, som leveres lige til døren. Klik blot her og bestil gratis batterier til høreapparater og angiv, hvilken adresse de skal leveres til. Du kan også indgå i en batteriordning, så du løbende får tilsendt batterier.

Hvis du oplever, at du har brug for hjælp, når du benytter dig af at bestille batterier til høreapparater online, kan du også gøre brug af denne guide. Denne guide vil hjælpe dig igennem din bestilling af batterier til dine høreapparater, og den er god til at give dig et overblik over bestillingsprocessen.

Hvilken type batteri skal jeg vælge til mine høreapparater?

Hvis spørgsmålet ”hvilken type batteri skal jeg vælge til mine høreapparater?” melder sig, så er du meget velkommen til at kontakte Dansk HøreCenter på tlf. 70 230 560. Vi sidder klar ved telefonen alle ugens hverdage fra kl. 08.30 til 16.00. Vi hjælper dig gerne og svarer på de spørgsmål, du har brug for at få svar på angående batterier til høreapparater eller andet.