Dansk HøreCenter

Skanderborg

OBS: Afdelingen holder midlertidig lukket pga. Corona-epidemien.

Brug for service? Ring på telefon 70 230 560 mellem kl. 10-14 på hverdage og hør nærmere om, hvilke få hørecentre der holder begrænset åbent og kun til service.

Dansk HøreCenter

Skanderborg

Dansk HøreCenter

Skanderborg

Åbningstider

Åben efter aftale
Ring alle hverdage kl. 8.30-16.00 for at bestille en tid.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og senest inden for 3 hverdage.

Adresse

Godthåbsvej 15, 1. sal

8660 Skanderborg

Handicapvenlig indgang

Få en gratis høretest
- og prøv et høreapparat helt uforpligtende i 30 dage

Velkommen til Danmarks mest serviceorienterede hørecenter. Vi fokuserer altid på at levere høj kvalitet og grundig rådgivning, så du får den bedste hjælp til dine udfordringer. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra en høretest over valg af høreapparater til beskyttelse af din hørelse i form af ørepropper og høreværn.

Ved at vælge Dansk Hørecenter får du rådgivning fra hørespecialister, der lytter til dig, samt kvalitetsprodukter i alle priskategorier. Vi har altid 4 års garanti på høreapparater, så din investering er sikker hos os.

Du og din hørelse er i trygge hænder hos Dansk HøreCenter.

 

 

Kundernes bedømmelse af Dansk HøreCenter er Fremragende

Sådan finder du os

Har du en tid ved Dansk HøreCenter Skanderborg? Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores hørecenter, hvor vi hjælper dig med din hørelse, så du kan lytte til livet – hele livet og få alle de små glæder med.

Kommer du kørende til din aftale hos os, er der mulighed for parkering netop uden for hørecentret, og her kan du parkere ganske gratis. Når du ankommer, skal du blot benytte dig af indgangen i hjørnet af bygningen. Det vil sige, at du skal ind af skydedørene ved Fit & Sund. Herefter finder du os på 1. sal – og bare rolig der er elevator, som du kan benytte dig af.

Herefter byder vi dig først og fremmest velkommen i vores hyggelige venteområde, så er du kaffetørstig, har vi en kande klar – og måske et lille stykke chokolade.

Har du besøgt vores afdeling, vil vi sætte stor pris på din anmeldelse.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe på 70 230 560.

Kontakt os

Jeg er så glad for, at jeg gik ind til Dansk HøreCenter. Servicen er helt i top, og de har virkelig lyttet til mig og mine behov. Her føler jeg mig rigtig godt tilpas, og der er altid en meget venlig tone. Jeg ville ønske, jeg havde fået høreapparater tidligere. Jeg vil anbefale alle, der lever med nedsat hørelse; gør noget ved det.

Bodil Andersen

Læs Bodils historie

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest