Dansk HøreCenter

Lyngby

Få en høretest og tilpasninger i trygge omgivelser.

Telefontid

Åben efter aftale.
Ring alle hverdage kl. 8.30-14.00 for at bestille en tid.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og senest inden for 3 hverdage.

Adresse

Lyngby Hovedgade 10C

2800 Lyngby

Handicapvenlig indgang

Åben service - uden tidsbestilling

Fra 1. august tilbyder vi åben service, hvor du på alle åbningsdage fra kl. 12.30-13.30 kan komme og få hjælp til nedenstående uden at have lavet en aftale på forhånd.

   • Køb af nye filtre

   • Udlevering af kupler 

   • Skift af slanger

   • Indlevering af høreapparater til reparation

Se hvilke dage vi tilbyder åben service her

Få en gratis høretest
- og prøv et høreapparat helt uforpligtende i 30 dage

Velkommen til Danmarks mest serviceorienterede hørecenter. Vi fokuserer altid på at levere høj kvalitet og grundig rådgivning, så du får den bedste hjælp til dine udfordringer. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra en høretest over valg af høreapparater til beskyttelse af din hørelse i form af ørepropper og høreværn.

Ved at vælge Dansk Hørecenter får du rådgivning fra hørespecialister, der lytter til dig, samt kvalitetsprodukter i alle priskategorier. Vi har altid 4 års garanti på høreapparater, så din investering er sikker hos os.

Du og din hørelse er i trygge hænder hos Dansk HøreCenter.

 

Kundernes bedømmelse af Dansk HøreCenter er Fremragende

Sådan finder du os

Dansk HøreCenter Lyngby bor på Lyngby Hovedgade 10C i handicapvenlige omgivelser med niveaufri adgang til hørecentret. Hørecentret er en del af en gammel renoveret fabrik, som giver en rustik stemning til huset, og hørecentret er ligeledes en del af et skønt kontormiljø. Udover den rustikke stemning ligger hørecentret tæt på dejlige omgivelser som parkområde med sø og masser af fugleliv, så der er rig mulighed for at nyde vejret og omgivelserne efter en gratis høretest.

OBS: vær opmærksom på, at det kan være svært at finde vores hørecenter i Lyngby. Skriv derfor følgende bag øret:

Hørecentret ligger overfor Lyngby Møllebo, som huser Lyngby Dagcenter og bag Alm. Brands kontor.
Når du besøger Dansk HøreCenter Lyngby, er der mulighed for parkering foran bygningen, og er du med bus, finder du det nærmeste busstoppested blot 50 meter fra hørecentret.

Vi glæder os meget til at tage varmt imod dig og hjælpe dig med din hørelse, så du kan lytte til livet – hele livet.

Har du besøgt vores afdeling, vil vi sætte stor pris på din anmeldelse.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe på 70 230 560.

Kontakt os

Jeg er så glad for, at jeg gik ind til Dansk HøreCenter. Servicen er helt i top, og de har virkelig lyttet til mig og mine behov. Her føler jeg mig rigtig godt tilpas, og der er altid en meget venlig tone. Jeg ville ønske, jeg havde fået høreapparater tidligere. Jeg vil anbefale alle, der lever med nedsat hørelse; gør noget ved det.

Bodil Andersen

Læs Bodils historie

Vil du høre bedre? Din hørelse er i trygge hænder hos os. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - så skal du ikke bekymre dig om din hørelse igen. Bestil tid til høretest