Trådløst tilbehør

Beltone Direct linemyPALMicroPro

Det trådløse tilbehør fra Beltone giver dig mulighed for at modtage krystalklar lyd fra TV, stereoanlæg, PC, mobiltelefon eller f.eks. fra en foredragsholder – direkte i høreapparatet.

Trådløst tilbehør er udstyret med “gold standard” 2,4 GHz frekvensbåndet, som anvendes i nutidens mest avancerede trådløse produkter.

 

Trådløst tilbehør og apps

 

Beltone app

Apps til din telefon

Brug din smartphone som fjernbetjening med de 4 apps HearMax, HearPlus, SmartRemote og Tinnitus Calmer. Juster lydstyrke, skift programmer, modtag tydelige telefonopkald og meget mere.

Se hvordan her.

 

mypal_pro

Mikrofon – myPAL Micro og myPAL Pro

Mikrofonen sender lyden direkte til dit høreapparat f.eks. fra en foredragsholder eller en medpassager i bilen. Her får du det optimale ud af en samtale. Den kan også anvendes i selskaber og til TV, MP3 afspiller mm.

Læs mere om mikrofonerne her. Se hvordan de kan bruges her.

 

 

Fjernbetjening

Med en fjernbetjening kan du nemt skifte programmer og justere lydstyrken i dit høreapparat. Oplev nemt og enkelt at lyden er tilpasset omgivelserne.

Se, hvordan du bruger fjernbetjeningen her.

 

tv link2

TV Link

TV Link sender lyden direkte fra dit TV eller stereoanlæg til høreapparatet.

Se hvordan det opsættes og fungerer her.

 

Phone-Link-2-web-2

Telefon Link

Telefon Link 2 sender lyden klart og tydeligt fra din mobiltelefon direkte til høreapparaterne, så du får det optimale ud af dine telefonsamtaler.

Se hvordan Telefon Link2 opsættes og fungerer her.

 

Tørreboks

Brug tørreboksen til at tørre og desinficere dine høreapparater. Hvis du sveder meget eller opholder dig i fugtige rum og omgivelser, så kan du med stor fordel bruge en tørreboks for at passe bedst muligt på dine høreapparater.

Læs mere om tørreboksen her.