Trådløst tilbehør

Trådløst tilbehør giver dig mulighed for at modtage krystalklar lyd fra TV, stereoanlæg, PC, mobiltelefon eller f.eks. fra en foredragsholder – direkte i høreapparatet.

Trådløst tilbehør er udstyret med “gold standard” 2,4 GHz frekvensbåndet, som anvendes i nutidens mest avancerede trådløse produkter.

Se i videoen hvordan det fungerer.

 

Læs mere om de trådløse muligheder her nedenfor.

 

Fjernbetjening2

– nemt programskift og justering af lydstyrken i dit høreapparat. Oplev nemt og enkelt at lyden er tilpasset omgivelserne.

 

 

tv link2

TV modul2

– sender lyden direkte fra dit TV og stereoanlæg til høreapparatet. Dette gør det behageligt for andre at være i stue sammen.

 

Phone-Link-2-web-2

Telefon clips 2

– sender lyden klart og tydeligt fra din mobiltelefon direkte til høreapparaterne. Få det optimale ud af dine telefonsamtaler, oplevelsen er fantastisk.

 

                audiolink

Mikrofon

– sender lyden direkte til dit høreapparat f.eks. fra en foredragsholder eller en medpassager i bilen. Her får du det optimale ud af en samtale. Kan også anvendes i selskaber og til TV, MP3 afspiller mm.

 

Beltone app

Smart Remote

– Kontrol af dine Beltone høreapparater og trådløst tilbehør. Alt du behøver er en telefon Link2 og app’en Smart Remote, for at bruge din iPhone® eller Android™ som en diskret fjernbetjening. Juster lydstyrke, skift programmer, modtage tydelige telefonopkald og meget mere. App’en er gratis og nem at bruge.