For dig, der bor i Sønderjylland

Bliv godt hørende uden at forlade hjemmet

Få testet din hørelse hjemme hos dig selv

Bor du i Sønderborg, Tønder, Aabenraa eller Haderslev kommune, og er du interesseret i nogle af markedets bedste høreapparater? Så kan du nu få testet din hørelse hjemme hos dig selv i vante og trygge omgivelser.

Viser det sig, at du lever med nedsat hørelse, kan du få serviceret og tilpasset de nyeste høreapparater hjemme hos dig selv af en af vores uddannede audiologister - og vi indstiller dem, så de fungerer optimalt i din hverdag.

 

Lyt til Livet HJEMME er en samlet løsning med kvalitetshøreapparater og en tryghedsaftale, hvor du får en lang række gode fordele. Vælger du at investere i et høreapparat i kategorierne PREMIUM PLUS – PREMIUM – AVANCERET, har du mulighed for at vælge løsningen Lyt til Livet HJEMME, hvor du blandt andet kan få tilpasset og justeret høreapparaterne i deres garantiperiode på fire år.

INTROTILBUD: Få en GRATIS TV-link, når du køber en Lyt til Livet HJEMME løsning*

Få en GRATIS TV-link til en værdi af 1.995 kr. med til dine høreapparater, hvis du køber en Lyt til Livet HJEMME løsning. Med en TV-link kan du se film og serier med dine kære ved en lydstyrke, der er behagelig for alle. En TV-link lader dig sende lyden direkte fra dit TV i dine høreapparater, så du får en helt unik TV-oplevelse med god lyd på.

Har du brug for hjælp til at få koblet din TV-link og høreapparat sammen? Så hjælper vi dig gerne, når vi besøger dig. Gå den mørke tid med hyggelige fjernsynsstunder i møde med ekstra god lyd.

* Tilbuddet gælder ved køb af Lyt til Livet HJEMME fra 1. september til 30. november 2021.

Lyder Lyt til Livet HJEMME - som en god løsning for dig?

Bor du i Sønderborg, Tønder, Aabenraa eller Haderslev kommune, så udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en aftale.

Vælg 'andet' under emne og skriv dit postnummer i kommentarfeltet, så vi ved i hvilket område, vi skal besøge dig. Vi kontakter dig hurtigst muligt inden for én hverdag.

Bliv kontaktet

Beltone Imagine - en del af Lyt til Livet HJEMME

Hvis Lyt til Livet HJEMME er noget for dig, så tag et kig på det prisvindende høreapparat Beltone Imagine, som er et af de produkter, du kan vælge under en Lyt til Livet HJEMME løsning.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så ring til os på telefon 70 230 560 alle hverdage kl. 8.30-14.00.

Oplev fantastisk lyd med en guldvinder
Oplev fantastisk lyd med en guldvinder

Spørgsmål og svar

Lyt til Livet HJEMME er for dig, der bor i Sønderborg, Tønder, Aabenraa eller Haderslev kommune, og som måske har en travl hverdag, langt til eller besvær med at komme frem til det nærmeste hørecenter.

Hvis du har Lyt til Livet HJEMME og skal flytte, så er det vigtigt, at du giver os besked. Løsningen indeholder kun justering og tilpasning af dine høreapparater, hvis du stadig bor i Sønderjylland. Du kan dog altid komme ind til dit hørecenter. Måske er du endda flyttet tættere på et Dansk HøreCenter. Ring på 70 230 560 alle hverdage kl. 8.30-14.00, hvis du har spørgsmål.

Selvom du har en Lyt til Livet HJEMME løsning, så kan du altid booke en tid i dit lokale hørecenter eller komme forbi til åben service på udvalgte hverdage.

Hvis du har Lyt til Livet HJEMME og mangler reservedele til dine høreapparater, så kan du med fordel bestille på Dansk HøreCenters webshop, og vi sender dine varer direkte og gratis hjem til dig. Har du spørgsmål til webshoppen, så er du velkommen at ringe på 70 230 560 alle hverdage kl. 8.30-14.00.

Du kan desværre ikke benytte dig af en Lyt til Livet HJEMME løsning, som det ser ud nu, hvis du ikke bor i Sønderjylland. Vi vil gerne hjælpe dig i et af vores hørecentre, så ring på 70 230 560 alle hverdage kl. 8.30-14.00, hvis du har brug for tid til en høretest.

Ja, du kan få Lyt til Livet HJEMME på din arbejdsplads. Hvis du flytter arbejdsplads til et andet sted end i Sønderjylland, så kan du ikke benytte dig af hjemmebesøg længere. Løsningen gælder udelukkende for arbejdsplads eller bopæl i Sønderjylland. Du kan dog stadig blive serviceret i et af vores hørecentre.