Jagt høreværn

Kunne du tænke dig formstøbte jagt høreværn, når du skal på jagt?

Som jæger har du brug for din høresans, når du er på jagt for at kunne høre vildet i skoven, og her kan jagt høreværn være en rigtig god følgesvend for dig. Jagt høreværn som formstøbte er nemme og bekvemme at have med at gøre, og det fylder ikke meget. Jagt ørepropper, der er formstøbte, har den funktion, at de ikke blot beskytter dig mod den høje lyd fra geværskud, men du kan samtidig høre vildet, når du bevæger dig frem i terrænet, i skoven. Derudover kan du også nemmere høre den støj, som du selv forårsager, når du bevæger dig frem. Det betyder altså, at det er lettere for dig at færdes i terrænet uden at skræmme dit bytte væk, da du bedre kan vurdere, hvor meget du forstyrrer vildet i skoven.

Udover at beskytte dine ører mod kraftig støj er formstøbte høreværn til jagt tilpasset netop dine ører, og de er blandt andet derfor behagelige at have på, så du bedre kan leve dig ind i din jagt og nyde den skønne natur og den friske luft i fulde drag. De formstøbte ørepropper til jagt er også fremstillet i et behageligt materiale, som samtidig også er af robust karakter – og at høreværn til jagt er formstøbte betyder også, at de ikke er i vejen for dig, når du skyder.

Bestil en tid til aftryk hos Dansk HøreCenter

Vil du krydre din jagt med formstøbte høreværn og gøre din jagtoplevelse mere komfortabel? Bestil en tid med det samme til at få taget aftryk af dine ører hos Dansk HøreCenter. Find den afdeling, der ligger tættest på, hvor du bor. Find din nærmeste afdeling lige her. Vi glæder os meget til at hjælpe dig, så du kan nyde jagten og samtidig passe på din hørelse.

Bestil en tid her »