Sig farvel til ‘osteklokker’ med formstøbte høreværn

Jesper Antonsen bærer nu høreværn til koncerter, og han har aldrig nogensinde nydt musikken så meget, som nu! ”Jeg går ALDRIG til koncert uden mine nye høreværn igen, men der er desværre ikke mange, der kender til muligheden.”

Undgå rungen for ørerne efter koncerter med formstøbte høreværn

Rungen for ørerne efter den fedeste koncert med vennerne –  kender du også den følelse? Det har Jesper Antonsen oplevet utallige gange, men nu har han fået fat på små, diskrete, formstøbte høreværn fra Dansk HøreCenter, som passer nøjagtigt til den enkeltes øre. Førhen benyttede han sig altid af de traditionelle små gule skumgummipropper, som konstant falder ud af øret, og hvor man stadig har ’osteklokkefornemmelsen’ efter en koncert, som Jesper kalder det.

Fantastisk oplevelse med høreværn

Jesper har prøvet sine nye høreværn for første gang til en fed koncert med Metallica. Han befandt sig på fjerde række til koncerten, så der var Metallica for fuld skrue: ”Det var en fantastisk oplevelse rent lydmæssigt, og jeg kunne ikke høre nogen rungen dagen efter. Der var ikke den der dumme og irriterende osteklokke, som der plejer at være – nogle gange i op til flere dage efter koncerter.”

For Jesper var det en fantastisk og komfortabel oplevelse med høreværn både på selve dagen – men også dagen derpå. Det gode ved høreværn er også, at de er utroligt behagelige at have på, og så er det nemt og bekvemt at tage dem med overalt.

Beskyt dig selv og få en bedre lydoplevelse

At kunne leve et normalt liv dagene efter en koncert er et kæmpe plus for Jesper. Jesper synes endda også, at han får meget mere ud af musikken, når han bruger høreværn: ”Musikken kommer ind i et normalt lydniveau, og så er det jo bare en ekstra bonus, at man på samme tid beskytter sig selv mod fx tinnitus og høretab.”

Alle fortjener at kende til formstøbte høreværn

Alle burde kende til muligheden med formstøbte høreværn, synes Jesper. Han ville ønske, at han havde kendt til muligheden for mange år siden – også i forhold til sit tidligere arbejde som nattevagt, hvor han dagligt blev udsat for høje lyde.

God service hos Dansk HøreCenter

Jesper fik lavet formstøbte høreværn i Dansk HøreCenters afdeling i Horsens, og her fik han en rigtig god service: ”Jeg fik en super velkomst og en god, hurtig forklaring af, hvordan høreværn fungerer. Det var også rigtig rart lige at få vist, hvordan man skal bruge det.”

 

Jesper er meget glad for sine formstøbte høre-
værn, og han nyder nu koncerter med god
samvittighed.