Tinnitus

Hvad er tinnitus?

Tinnitus er en konstant ringen eller summen for ørerne. Selvom ingen andre end en selv kan høre lyden, er det ikke et resultat af ens fantasi, men en faktisk lidelse.

Den mest almindelige årsag til tinnitus er, at man har været udsat for meget støj, men lidelsen kan også være forårsaget af f.eks. lægemidler, sygdomme, stress eller skader i hovedet.

Hvad kan du selv gøre?

Tinnitus kan desværre ikke behandles, men vi kan hjælpe dig med at leve bedre med din lidelse ved brug af den gratis app – Beltone Tinnitus Calmer.

Du har mulighed for at forbedre din livskvalitet ved at:

  • Aflede opmærksomheden ved hjælp af afslappende øvelser
  • Vælge mellem forskellige afslappende lyde
  • Sammensætte dit eget lydlandskab ved at sammensætte forskellige lyde fra natur og musik eller ved forskellige støjtyper og meget mere.

Brug Beltone Tinnitus Calmer med høreapparat eller med almindeligt headset.

App’en kan benyttes med alle former for høreapparater, der kan sende lyd fra mobiltelefonen som fx. Beltone Legend 17. Lyden kan sendes direkte fra din iPhone til dit høreapparat eller via det trådløse tilbehør. Benytter du ikke høreapparat kan appén også benyttes med almindeligt headset.

Download app’en

Calmer App’en kan bruges både til iPhone og Android, og kan derfor downloades henholdsvis fra App store og Google Play store.

Du kan læse mere om app’en her.