Høreapparatet

Beltone Amaze

Beltone Amaze er det mest komplette høreapparat, der giver dig helt nye muligheder og gør din hverdag som høreapparatbruger meget nemmere. Du får en klarere og fyldigere lyd. Beltone Amaze-apparatet er yderst brugervenligt og kan betjenes nemt via en app på din telefon.

  • Oplev flere lyde og nuancer
  • Få et godt, robust og genopladeligt høreapparat
  • Betjen det med din smartphone eller iPad
  • Få lyd direkte i dine høreapparater i forbindelse med musik, lydbøger, telefonopkald, m.m.
  • online justering af dine apparater så du ikke behøver at møde op i dit hørecenter
Beltone Amaze
Beltone Amaze
Beltone Amaze i oplader
Beltone Amaze i oplader

Streaming af lyd fra din smartphone

Du kan oprette direkte forbindelse til dine høreapparater fra din smartphone*. På den måde kan du streame telefonopkald, lydbøger og musik direkte til dine høreapparater.

Er du iPhone eller Android-bruger, kan du streame direkte til dine Amaze høreapparater. Hvis du har en anden type høreapparater, eller din smartphone har en tidligere version end iPhone 5 eller Android 10, kan du streame lyd via bluetooth ved hjælp af trådløst tilbehør.

*iPhone 5 eller nyere og Android 10

Genopladelige høreapparater, der giver dig fleksibilitet

Beltone Amaze er den mest letanvendelige og genopladelige løsning på markedet. Det betyder, at du slipper for at skifte batterier i dine apparater. Det eneste, du skal gøre, er at oplade dine høreapparater i en smart, bærbar oplader. Du kan lade dine apparater op henover natten, og så er de klar til en hel dags aktivitet, når du vågner igen om morgenen.

Hvis du vil vide mere om Beltone, så læs mere om Beltone høreapparater.

Værd at vide om de genopladelige høreapparater:

  • Du får op til 30 timers brug på en opladning
  • Opladningen er enkel – oplad dem henover natten og de klar til en hel dags aktivitet
  • Få 8 timers brug på blot en 30 minutters opladning
  • Hvis du streamer i 12 timer på fuldt opladt apparater, kan du bruge dem i hele 24 timer, før de skal oplades igen
  • Du får et ekstremt holdbart batteri i dine apparater – efter 4 års brug af batteriet har det stadig 80% af sin kapacitet

Hvordan fungerer den smarte, bærbare oplader til Beltone Amaze?

Opladeren fungerer på samme tid som en opbevaringsæske til dine høreapparater – så ved du altid, hvor du kan finde dem. Hvis du fx skal på weekendtur eller lignende, har laderen den smarte egenskab, at den indeholder en powerbank til 3 fulde opladninger af dine høreapparater. Du kan altså bruge laderen som transportabel strømkilde, hvis den er ladet op på forhånd.

Beltone Amaze fås både som genopladelige modeller, modeller med batterier og som bag-øret og i-øret apparater. Tal med din hørespecialist om, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

Prøv Beltone Amaze gratis og uforpligtende i 30 dage Bestil tid til høretest

Det er de aller bedste høreapparater, jeg har haft – og jeg har fået den bedste vejledning fra Dansk HøreCenter.

Johnny Winther

Vil du vide mere? Hvis du ønsker at læse mere om vores produkter, kan du bestille en af vores brochurer. Her kan du læse meget mere om, hvad hvert høreapparat kan. Bestil brochure

Vil du vide mere om tilbehør til høreapparater?

Hos Dansk HøreCenter er vores specialister altid opdateret med den nyeste viden om hørelse, høretab og ikke mindst behandlingsmuligheder. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til dig i din lokale afdeling.

Beltone Trust

Det moderne høreapparat, der giver dig bedre livskvalitet, og  du kan få justeret dine høreapparater uanset, hvor du befinder dig.

Interton Ready

Det smarte høreapparat til en god pris. Det er det bedste basis apparat på markedet, hvor du får stor værdi for et mindre budget.