Formstøbte sovepropper

Sovepropper

Kunne du tænke dig at få fat i nogle formstøbte sovepropper? Måske oplever du, at din søvn bliver forstyrret af en snorken fra din partner, trafiklarm fra en trafikeret vej, larmende naboer, et konstant tikkende ur på dit natbord eller andre belastende lyde? Eller måske vil du bare gerne have din søvn i dagtimerne, hvis du arbejder om natten?

Din søvn er vigtig for dig, så oplever du nogle af førnævnte udfordringer, når du skal sove om natten, eller når du evt. skal have en tiltrængt middagslur, kan du med formstøbte sovepropper opnå en væsentligt dæmpet lyd fra de omgivelser, som du befinder dig i og de lyde, der er forstyrrende for dig og din søvn. På den måde kan du opnå en forbedret og mindre forstyrret nattesøvn og øge din livskvalitet.

Sove med ørepropper

Du tænker måske, at det kan være forstyrrende for dig, og ikke mindst for dine ører at sove med ørepropper, men du kan skam være ganske rolig på dette punkt. Sovepropperne er heldigvis formstøbte til netop dig og dine ører, så de på den vis passer helt perfekt til dig. De er ligeledes fremstillet i et særdeles dejligt, blødt og behageligt materiale, så dine ørepropper til søvn ikke irriterer dine ører og falder ud, når du skal sove.

For mange mennesker kan det også være en ideel løsning at sove med disse formstøbte høreværn, når man bliver udsat for en masse støj i hverdagen.

Bestil en tid til aftryk hos Dansk HøreCenter

Kunne du tænke dig at få fat på et sæt formstøbte sovepropper til natten?
Bestil en tid med det samme til at få taget aftryk af dine ører hos Dansk HøreCenter, så du kan få fat på et sæt og opnå en dejlig og uforstyrret søvn.
Find den afdeling, der ligger tættest på, hvor du bor.

Find din nærmeste afdeling lige her »

Vi glæder os meget til at hjælpe dig, så du kan få din middagssøvn og/ eller nattesøvn, som du fortjener.