Cookie- og privatlivspolitik

– politik omkring håndtering af cookies og personoplysninger på www.dkhc.dk

Denne cookie politik og politik omkring håndtering af personoplysninger beskriver, hvordan Dansk HøreCenter ApS, Nørregade 71, 5000 Odense C (Dansk HøreCenter), indsamler og bruger dine personoplysninger via dkhc.dk (hjemmeside).

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Fortrolighed

Dine personoplysninger bliver altid behandlet fortroligt, uafhængigt af om du selv aktivt har afgivet oplysningerne, eller om oplysningerne er indhentet af Dansk HøreCenter på anden måde.

Indsamling af oplysninger om dig
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Dansk HøreCenter kan indsamle personoplysninger om dig på forskellige måder, herunder:

  • Ved brug af cookies på vores hjemmeside;
  • Ved at du selv afgiver oplysninger, eksempelvis ved at tilmelde dig et nyhedsbrev eller udfylder en kontaktformular på hjemmesiden;
  • Ved at du bruger sociale medier, såsom Facebook, i forbindelse med Dansk HøreCenters produkter, ydelser, markedsføring heraf eller kommunikation med Dansk HøreCenter.

I forbindelse med dette kan vi blandt andet indsamle følgende personoplysninger:

  • Navn, identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mail adresse)
  • IP-adresse;
  • Oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser;
  • Online aktiviteter på hjemmesiden;
  • Dine henvendelser, svar på spørgsmål og anden kommunikation med Dansk HøreCenter;
  • Informationer om dig fra de sociale medier, herunder Facebook.

Formål med behandling af dine personoplysninger
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt til at kunne levere de ydelser, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller kontakte dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vores målrettede markedsføringstiltag kan være baseret på dine adfærdsdata, som er indsamlet gennem cookies på vores hjemmeside, andre oplysninger, som du aktivt afgiver ved brug af hjemmesiden, og oplysninger om dig fra sociale medier, herunder Facebook.

Retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger

Dansk HøreCenter kan behandle dine personoplysninger på grundlag af for eksempel dit forudgående, udtrykkelige samtykke for at opfylde en aftale med dig eller under konkrete omstændigheder for at forfølge en legitim interesse i det omfang, en sådan interesse vurderes at gå forud for din interesse i, at der ikke sker behandling af dine personoplysninger. En legitim interesse kan blandt andet være forbedring af hjemmesiden, vores ydelser, besvarelse af dine henvendelser eller lignende.

Modtagere af dine oplysninger

Dansk HøreCenter kan dele dine oplysninger med koncernrelaterede selskaber, samarbejdspartnere, leverandører eller andre tredjeparter, hvor formålet i givet fald alene er at behandle dine oplysninger på vegne af os. Videregivelse vil altid ske i overensstemmelse med gældende lovgivning, og – hvis påkrævet – med forudgående samtykke fra dig.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Overførsel af dine oplysninger til lande uden for Europæisk økonomisk samarbejdsområde (EØS)

Dine oplysninger kan i visse tilfælde overføres til koncernrelaterede selskaber eller samarbejdspartnere, leverandører eller andre tredjeparter, som er etableret uden for EØS, herunder for eksempel Grønland eller USA. Dansk HøreCenter sikrer, at sådanne overførsler alene sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. Det vil sige, at vi sikrer, at der er etableret et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau hos modtageren af oplysningerne, eksempelvis ved brug af EU Kommissionens standardkontrakter.

Henvendelser om de relevante aftaler i forbindelse hermed kan rettes til Dansk HøreCenters databeskyttelsesrådgiver (DPO), hvis kontaktoplysninger du kan finde nedenfor.

Tidsrum for opbevaring af dine personoplysninger
Dansk HøreCenter vil alene opbevare dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde formålene med behandlingen af dine oplysninger.

Brug af cookies på vores hjemmeside
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer, så du kun ser annoncer, der er relevante for dig. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du ikke ønsker, at Dansk HøreCenter skal gemme oplysninger om dig, kan du slå cookies fra i indstillingerne for din internetbrowser. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der er præciseret i oversigten nederst på denne side.

Cookies bruges desuden til at indsamle statistik. Her anvender vi pt. Google Analytics til at hente oplysninger om brugen af hjemmesiden, herunder registrere, hvordan de forskellige sider bliver anvendt, og hvordan vores besøgende navigerer rund på siden.

Dine rettigheder
Dansk HøreCenter har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger og at sikre dine rettigheder.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Behandler Dansk HøreCenter dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, herunder samtykke til direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette berører dog ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på dit samtykke, før du har tilbagekaldt det.

Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at rette henvendelse til vores databeskyttelsesrådgiver (DPO), hvis kontaktoplysninger du finder nedenfor. Hvis det konkrete forhold, du klager over, ikke er blevet løst af Dansk HøreCenter, og du ønsker at gå videre med sagen, kan du kontakte Datatilsynet.

Databeskyttelsesrådgiver (DPO)

Dansk HøreCenter har udpeget en databeskyttelsesrådgiver (DPO), som du kan kontakte angående alle spørgsmål om Dansk HøreCenter behandling af dine personoplysninger og om udøvelse af dine rettigheder. Kontaktoplysningerne følger nedenfor.

Kontaktoplysninger

Dansk HøreCenter ApS

Fællesfunktionen

Nørregade 71, 3.sal

5000 Odense C

Telefon: 66 190 131

dpo@dkhc.dk

Ændringer til denne persondata- og cookiepolitik

Denne Persondatapolitik vil blive løbende opdateret. Hvis der er tale om væsentlige ændringer, vil du blive udtrykkeligt informeret herom, f.eks. ved en iøjnefaldende meddelelse på hjemmesiden.

Cookies

Nødvendig (6)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
NavnUdbyderFormålUdløb
PHPSESSID.dkhc.dkGemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af en PHP applikation lavet af The PHP Group, som er et Web Applications rammeværktøj, der bruges til at bygge websites.Session
wordpress_test_cookie

 

dkhc.dk

 

WordPress test cookie som bliver sat på login siden for at sikre browseren accepterer cookies.Session
wordpress_sec_*****

 

dkhc.dkWordPress bruger disse til at gemme dine krytererede login informationer. Begrænset til administrationsområdetSession
wp-settings,

wp-settings-time-

 

dkhc.dkBenyttes til er personliggøre administrationSession
wordpress_logged_in_dkhc.dkBenyttes til at se om du er logget ind på siden.Session

Funktionelle (0)

Funktionelle cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Statistik (18)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger.
NavnUdbyderFormålUdløb
_gid.dkhc.dkRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.en dag
_gat.dkhc.dkAnvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serverenet minut
_ga.dkhc.dkTildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges.2 år
MUID

 

.bing.com

 

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden, hjælper til at forbedre brugeroplevelsen13 måneder
MUIDBbat.bing.comAnvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.13 måneder
_1P_JAR.google.dkDisse bruges til at samle webstedsstatistikker og spore konverteringsfrekvenser.1 måned
_pk_id

 

dkhc.dk

 

Laver et unikt id til at følge en anonym brugers færden på webstedet.2 år
_pk_ses

 

dkhc.dk

 

Samler statestik på hvilke sider en bruger går ind på i en sessionSession
_pk_refdkhc.dkRegistrerer hvilken side brugeren kom fra6 måneder
YSC

 

.youtube.comEt unikt ID der gives til en bruger, når han ser en video.

 

Session
VISITOR_INFO1_LIVE

 

.youtube.comForsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.

 

6 måneder
PREF

 

.youtube.comEn unik identifikation der gives til hver computer. Tillader Google at tracke YouTube videoer.

 

8 måneder
SSI, SSID, APISID, HSID, LOGIN_INFO, SAPISID.youtube.comBruges til at kunne afspille youtube videoer på hjemmesiden.6 måneder – 10 år

 

Marketing (10)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.
NavnUdbyderFormålUdløb
fr.facebook.comFacebook-cookie, der bruges til at følge besøgende på vores websteder3 måneder
NID.google.comDenne cookie gemmer et unikt id så google kan huske ens præferencer og anden information, så som sprog, hvor mange søge resultater man ønsker pr side, eller om man vil have Googles SafeSearch filter slået til6 måneder

 

NID.google.dkDenne cookie gemmer et unikt id så google kan huske ens præferencer og anden information, så som sprog, hvor mange søge resultater man ønsker pr side, eller om man vil have Googles SafeSearch filter slået til6 måneder

 

 

NID.gstatic.com

 

Denne cookie gemmer et unikt id så google kan huske ens præferencer og anden information, så som sprog,6 måneder
IDE.doubleclick.netAnvendes af Google AdSense til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer.

 

1 år.
DSID.doubleclick.netAnvendes af Google DoubleClick til re-targerting, optimering, rapportering og tilskrivning af online-annoncer.1 time
DVwww.google.comAnvendes til google tag manager for at forbedre brugeroplevelsen, benytter informationer hvis man er logget ind.Session
_uetsid

 

.dkhc.dkAnvendes af microsofts bing.com til re-targerting, optimering, rapportering og tilskrivning af online-annoncerSession
AID.googleadservices.com

 

Anvendes af Google i forbindelse med reklamer på tværs af platforme.7 måneder
CONSENT.google.dk, .gstatic.com,

.google.com

Bruges af Google til at gemme foretrukne Google-brugerindstillinger

 

20 år

 

 

 

Uklassificeret (0)

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.
NavnUdbyderFormålUdløb