Artikel

NYHED - Bliv godt hørende uden at forlade hjemmet

Få testet din hørelse hjemme hos dig selv

Bor du i enten Sønderborg, Tønder, Aabenraa eller Haderslev kommune, og er du interesseret i nogle af markedets bedste høreapparater? Få testet din hørelse hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads i vante omgivelser. Det er nemt, bekvemt og trygt for dig, og du sparer køreturen til hørecentret.

Lyder det som noget for dig?

Ring til os på telefon 70 230 560 alle hverdage mellem kl. 8.30-14.00, så kommer vi hjem til dig.

Lyt til Livet HJEMME med topkvalitets høreapparater

Lyt til Livet HJEMME er en samlet løsning med kvalitetshøreapparater og en tryghedsaftale med gode fordele. Du kan nu springe køreturen over og få foretaget en gratis høretest i dit eget hjem.

Vælger du at investere i et høreapparat i kategorierne PREMIUM PLUS – PREMIUM – AVANCERET, har du mulighed for at vælge løsningen ’Lyt til Livet HJEMME’, som giver dig en lang række fordele med op til otte hjemmebesøg i eget hjem i høreapparaternes garantiperiode på fire år.

Denne aftale er for dig, der bor i Sønderjylland, og som enten har en travl hverdag, langt til det nærmeste hørecenter eller som har udfordringer med at komme frem til dit hørecenter.

Ring på telefon 70 230 560 alle hverdage mellem kl. 8.30-14.00 og hør mere om dine muligheder.

Få et prisvindende høreapparat i særklasse

Tænker du, at ’Lyt til Livet HJEMME’ er noget for dig? Og er du på udkig efter noget af det bedste på markedet? Så kan vi varmt anbefale, at du tager et kig på det prisvindende høreapparat, Beltone Imagine, som hører ind under ’Lyt til Livet HJEMME’ løsningen.


Vil du vide mere?

God livskvalitet hænger sammen med god hørelse. Du kan gøre meget selv. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips, råd og spændende historier direkte i din indbakke. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet.


Kender du en, der også kunne have glæde af at læse denne artikel, så del endelig
knapperne til formålet finder du herunder:

Hvad er tinnitus?

06 september 2021

Tinnitus er betegnelsen for lyde, der opstår inde i øret – og det er kun dig, der kan høre lydene. Vi oplever tinnitus helt individuelt, så måske er det en brusen, susen eller en hylen for dine ører. Når vi oplever tinnitus forskelligt, betyder det også, at vi reagerer forskelligt på tinnitussen, og der er forskel på hvor generet, man er.

Nedsat hørelse kan føre til Demens

10 august 2021

Nedsat hørelse kan føre til demens, men heldigvis kan du holde din hjerne godt i gang med høreapparater, hvis du lever med et høretab.


Se mere