Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig snarest muligt

Få 10% bonus på høreapparater med dit Coop-medlemsskab og vind en iPhone 6S

Vind en iPhone 6S ved køb af Beltone Trust inden d. 31. juli 2017

Er du i tvivl om du har nedsat hørelse? Bestil en gratis høretest hos Dansk HøreCenter. Hvis det viser sig, at du har et høretab, kan du prøve den revolutionerende verdensnyhed Beltone Trust, der giver en optimal og naturlig lydoplevelse. Det lille høreapparat kan kobles direkte til din smartphone, så du kan modtage telefonopkald, tilpasse det til forskellige lydmiljøer og modtage justeringer via telefonen. Dét er ægte frihed.

Vind en iPhone 6S og få frihed til at lytte til livet, uanset tid og sted.

Køb Beltone Trust inden d. 31. juli 2017 med dit Coop-kort og få 10% i bonus. Samtidig er du med i konkurrencen om i alt 25 iPhones. Se konkurrencebetingelser nedenfor.
Reserver din tid via formularen her på siden eller ring på tlf. 70 230 560. Dit medlemsnummer består af 8 tal, og du finder det på forsiden af dit medlemskort.
Hos Dansk HøreCenter får du altid god kvalitet og personlig rådgivning, så du kan blive ved med at lytte til livet – hele livet.

Værd at vide:

  • Det er gratis og uforpligtende at få en høretest.
  • I Danmark er der tilskud på høreapparater – op til 6.400 kr. i 2017.
  • Du får 10 % bonus på høreapparater, som overføres til din medlemskonto hos Coop
  • Moderne høreapparater er komfortable og diskrete.
  • Vinder du en iPhone 6S, kan præmien ikke ombyttes til kontanter.

Konkurrencebetingelser -og vilkår:

Deltagelse i konkurrencen om en iPhone 6S er købsbetinget og forudsætter køb af minimum ét Beltone Trust høreapparat hos Dansk HøreCenter inden 31. Juli 2017.
Der trækkes lod om 25 iPhones til en værdi af 4.750 kr inkl. moms. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne udtrækkes 7. august 2017, de får personligt besked og offentliggøres på dkhc.dk.
Præmier kan afhentes i en Dansk Hørecenter afdeling efter aftale frem til d. 15. september 2017.

Konkurrencebetingelser og vilkår står også her.