Find os

Find den afdeling nærmest dig. Vi har afdelinger i hele landet og er altid nær dig.

Dansk HøreCenter ønsker at hjælpe dig gennem hele processen. Vi anbefaler altid det vi mener, er den bedste løsning til den enkelte. Vi fokuserer på kvalitet, da vi ikke mener, man skal gå på kompromis med sin hørelse og livskvalitet.

Dansk HøreCenter har kvalitet og god service i højsæde. Vi yder en professionel og personlig rådgivning, og følger op på om løsningen passer til dit behov.

Vores høreundersøgelse foretages af en audiologist, som er uddannet og fagligt kvalificeret til at foretage en høreundersøgelse.

Dansk HøreCenter er 100% dansk ejet og vi kan frit vælge mellem de mange produkter, der står til din og vores rådighed, når hørelsen skal optimeres.

Dansk HøreCenter har stor ekspertise i de nyeste og mest avancerede løsninger, hvor kvaliteten er i top og hørelsen bliver optimal. Dette betyder at du er garanteret tilbud om den nyeste teknologi og med fagligt kompetent personale, som sikre den bedst mulige løsning til det individuelle høretab og behov.

Dansk HøreCenter består af afdelinger fordelt over hele landet. Hos Dansk HøreCenter byder vi på stor ekspertise indenfor høreapparater og trådløst tilbehør.

search-1013911

Dansk HøreCenter er med den geografiske spredning og er altid nær dig.

Find herunder den afdeling der er nærmest.

 

 

Find Dansk HøreCenter afdeling

Indtast postnummer og tryk på knappen. Så finder vi den afdelinger, der ligger nærmest.

Din søgning gav følgende resultater

Vælg en afdeling fra listen