25 års erfaring

En del af

Certificeret

Landsdækkende service

Få en gratis høretest
- og prøv et høreapparat helt uforpligtende i 30 dage

Velkommen til Danmarks mest serviceorienterede hørecenter. Vi fokuserer altid på at levere høj kvalitet og grundig rådgivning, så du får den bedste hjælp til dine udfordringer. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra en høretest over valg af høreapparater til beskyttelse af din hørelse i form af ørepropper og høreværn.

Ved at vælge Dansk Hørecenter får du rådgivning fra hørespecialister, der lytter til dig, samt kvalitetsprodukter i alle priskategorier. Vi har altid 4 års garanti på høreapparater, så din investering er sikker hos os.

Du og din hørelse er i trygge hænder hos Dansk HøreCenter.

 

37 hørecentre med høj service

Vi har 25 års erfaring og er et af Danmarks førende hørecentre med kompetente medarbejdere, som hver dag sætter en stor ære i at hjælpe dig med en effektiv høreløsning. Vi tilbyder landsdækkende service og glæder os til at byde dig velkommen i ét af vores hørecentre nær dig. Find dit lokale Dansk HøreCenter her.

Kundeudtalelse:

På mit arbejde kan jeg ikke undvære min hørelse, og Dansk HøreCenter har hjulpet mig med at få den bedste løsning. Jeg synes, de har lyttet til mine ønsker og de behov, jeg har. Jeg fik hurtigt en tid en dag, hvor det passede mig. Jeg havde en rigtig god dialog med audiologisten, og hun fokuserer på mig, mine behov og ønsker, så jeg kan varmt anbefale Dansk HøreCenter til alle, der har udfordringer med hørelsen.

Allan Bo Christensen